2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چی سد نتیجش

مثبت شده خداروشکر.اصلا توقعشو نداشتم دو سه دفعه زدم منفی بود یک هفته بعد موعدم زدم دیدم مثبت شد دو سه تا دیگه هم زدم اونا هم همینطور ولی ازمایش ندادم

آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹
ن از بس داخل این سه سال منفی شده دلم روش نمیره گفتم اگه تا هفته دیگه نیومد بعد بی بی چک بگیرم برای م ...

اهادرسته اتفاقا همین کسایی که منتظرن پریود بیاد برای همینی که میگی یهویی میبینن باردارن تو هم ازونایی انشاالله 

چقد شما ها ناامیدین 😐من اسفند پارسال سقط کردم ۶ ماه مثل اب خوردن گذشت 😅این ماهم ۲ بار اقدام کردم .۹ روزم ب پریودم مونده .ولی اصلا احساس نمیکنم ک حامله بشم .دارم برا ماه بعد برنامه ریزی میکنم ب امید خداا 

زندگی اگر سخت است من از ان سخت دارم 

الان بیشتر از ی هفته ست سرما خوردم ی دونه قرصم نخوردم .صبر داشته باشید 

من بهت ایمان دارم ،مطمنم تو بهترین هارو برام میخوای ...من راضیم ب رضای تو 
واقعا شکر ی سوال داشتم کی منفی شد

من تا هفت روز بعد موعدم منفی میشد

سابقه ی تاخیر هم نداشتم بشدت نگران بودم که چرا هم منفی میشه هم پری نمیشم

آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹
عزیزم دوره هات چند روزه بود؟

من ۲۸ فدات

اهادرسته اتفاقا همین کسایی که منتظرن پریود بیاد برای همینی که میگی یهویی میبینن باردارن تو هم ازونای ...

هر چی صلاح انشالله امام حسین پا در میومنی کنه قسمت هممون بشه این ماه

من کار حاصی نکردم عزیزم فقط یروز در میون اقدام داشتیم یا وقتایی ک حوصله داشتیم  ب شوهرت ۴ مغز ...

بعد چجوری فهمیدی علائم داشتی؟

لطفا یه صلوات بفرستین نی نی برام بمونه و صحیح و سالم بیاد تو بغلم ممنونم