2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشالا این ماه جواب مثبت میگیری منم ماه اول نشد ماه دوم مامان شدم ب دلم افتاد شمام ماه بعد مامان می ...

قربون دلت خدا از دهنت بشنوه الهی همه جواب بگیرن برام دعا کنید خیلی ناراحتم😔

لطفا یه صلوات بفرستین نی نی برام بمونه و صحیح و سالم بیاد تو بغلم ممنونم
ایشالا این ماه جواب مثبت میگیری منم ماه اول نشد ماه دوم مامان شدم ب دلم افتاد شمام ماه بعد مامان می ...

شما چیکارا کردی چیا خوردی یکم راهنماییم میکنی؟توضیح میدی

لطفا یه صلوات بفرستین نی نی برام بمونه و صحیح و سالم بیاد تو بغلم ممنونم

من دو هفته گذشته هنوزم آزمایش ندادم فقط بیبی زدم

آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹
من خودم دو روز مونده پریودیم  البته روز ۵و ۳مونده به پری بی بیم _شد اما دلم میخواد باشم

من شب هجدهمم بو  امشب باید اقدام میکردم اما فردا آزمایش پرولاکتین دارم گذاشتم برای صبح

عصیانت اگرکردم،ن اینکه ندیدمت!                                       بزرگ دیدمت!!خدا دیدمت...
شما چیکارا کردی چیا خوردی یکم راهنماییم میکنی؟توضیح میدی

من کار حاصی نکردم عزیزم

فقط یروز در میون اقدام داشتیم یا وقتایی ک حوصله داشتیم 

ب شوهرت ۴ مغز بده با موز یا شیر موز خیلی خوبه

اینجا میگن شکمتو موقع پری با دستمال ببند گرم بمونه

دیگ بسپارش دست خدا 

انتظار خیلی سخته منم ماه اول ک نشد خیلی ناراحت شدم با خودم میگفتم اگ ماه بعد نشه برم دکتر ک خدا خاست و مامان شدم❤💋