دوس پسرم چند روزه رفته سفر و تفریح با دوستاش هر چی پیام میدم میگه درگیرم میزاره میره صبح برگشته امدم باهاش درد و دل کنم گریه و زاری اخرش میگه اها باشه من با داداشم اینه میرم بیرون شب میام ب نظرتون چطور رفتار کنم به نظرتون من الکی نارحت شدم یا حق دارم
تعداد رای : 73
نظرسنجی
بی تفاوت باشم
25
34%
گذشت کنم مثل قبل خیلی عاشقنه رفتار کنم
5
6%
انقدر تیکه کنایه نثارش کنم خودش بفهمه چه غلطی کرده
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :| وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂
دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :| حالا نموندنمون هیچ :( چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟ :/
بخدا دوستت نداره بزن زیرش بره من اگه یکی ب درد و دلام اهمیت نده لهش میکنم
من هنوزم پیش تو گیره دلم...من هنوزم واسه تو میره دلم ...سیرم از عالم و ادم وقتی ..نیستی میگیره دلم... من همونم ک بهش بد کردی.... بری صد بار باز میخوام بر گردی...خوب نبودحالم همینجوریشم...ک تو بدتر کردی
میخوایی با سیاست و مغرور رفتار کنی چند روز محلش نذار
میخوایی عذاب وجدانشو بیدار کنی قشنگ وقتی افه درداتو بگو یکم استیکر اشک و اینا بذار بگو فکر میکردم دوستمی میشه روت حساب باز کرد ولی همیشه تو موقعیت های حساسم تنهام گذاشتی بعد دو سه روز محلش نذار