2777
2789
عنوان

#نه_به_حس_ششم

177 بازدید | 36 پست

سلام دوستای گلم...

این تاپیکهای حس ششم چقد رو اعصابمن

و البته اون خوش باورهایی که حتی درمورد ازدواجشون از اینا مشورت میگیرن...

واقعا نمیفهمم؟؟؟ما قرن چندمیم؟؟؟تو چه سالی هستیم؟؟؟والا که با این تاپیک هایی که میبینم میگم جهان سوم بودن چقد برازندمونه...

چرا مسئولاین سایت و نی نی یارهایی که اگه یه نفر یه جمله ناجور بگه کل کاربری و تاپیکش رو میترکونن کاری نمیکنن؟چرا همیشه این تاپیک ها توی پربازدیدهاست...

این توهین به شعور ماست...

صدرحمت به فالگیرهای کوچه بازاری که لآقل کف دستتو میدیدن بعد یه چرت و پرتی تحویلت میدادن...اینا که از تو هوا چرت میگن...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم از رو کنجکاوی میرفتم و میپرسیدم ...خداییش چرت بود...

فقط بقیه رو سرکار گذاشته بودن...واقعا دلم برا اونی که تصمیم آینده و ازدواجش رو از اینا میپرسه میسوزه

بعضیا محض دلگرمی میپرسن برو تاپیک های بدتر از این توی سایت هس حالا گیر دادی ب حس ششم 

طرف پرسیده نظرت درباره ازدواج من چیه یا مثلا خواستگارم رو رد کنم یا بهتر از این گیرم میاد؟

آره گیر دادم بهشون چون الکین چون خرافاتن چون همیشه تو پربازدیدهان چون دلم برا خودمون میسوزه چون خیلی عصبی میشم از تاپیکهاشون 

تاپیکای سیاسی و جنسی خیلی زود میترکه! ولی تاپیکایی که باهاش مردم رو سرکار میذارن نه! درک نمی کنم واق ...

منم دقیقا دقیقا حرفم همینه...من زیر تاپیک هاشون نی نی یار ها رو تگ کردم سریع ترسید قفل کرد.واقعا که...

طرف پرسیده نظرت درباره ازدواج من چیه یا مثلا خواستگارم رو رد کنم یا بهتر از این گیرم میاد؟ آره گیر ...

تو خودت ازشون نظر نخاه عزیزم ادمی ک خوابه رو میشه بیدارکرد اما اونی ک خودشو ب خواب زده رو ن