2789
عنوان

تایپ در منزل

320 بازدید | 17 پست

سلام دوستان من یه آگهی دیدم تو دیوار تایپ در منزل پیام دادم شرایطشونو پرسیدم گفت برای ثبت نام حضوری سفته باید بدید برای ثبت نام غیر حضوری ۳۵ تومن پول ...بهش گفتم میشه ۳۵ تومنو از حقوقم کم کنید گفتش نه چون متن ها اطلاعات پروژه های شرکتی هستن بنظرتون میشه اعتماد کرد؟

ن

ن

ن

عضوشدن توی نی نی سایت برام مثل ی چالش شخصی هستش!چون اینجا طرزفکرایی و میبینم ک منو ب ستوه میارن اما با خودم شرط کردم که به وسیله این سایت صبرمو ببرم بالا و جواب هرچیزی و ندم و پرخاش نکنم!🙂😁تجربه های بقیه هم برام جالبن!خودم جای اونا میزارم و خیال بافی میکنم که اگه جای اون طرف بودم چیکار میکردم🧐🤔دوستون دارم بوس ب همتون ب خصوص آبانیاو ب جز برادرای سایت😁😁😁

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه دنبال کار تو خونه هستید شغل های اینترنتی بهتر و مطمئن ترن چون شرکت هستن و پلیس فتا هم که هستش هم ...

مثلا چی؟

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه