2777
2789
عنوان

حلیم نذری

5577 بازدید | 13 پست

مواد لازم حلیم

گندم ۳۵کیلو

گوشت گوسفندی ۱۲کیلو

بوقلمون ۱عدد

قلم گوساله ۲۰کیلو

شکر۱۰کیلو

دارچین  ۱ کیلو

کنجد برای تزیین

ظرف یکبارمصرف ۱/۵ لیتری  ۲۵۰عدد  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم در حد دو یا ۴ نفر دستور و طرزتهیه میدی؟

سلام ،بله حتما با کمال میل

برای چهار نفر ،۳۰۰الی۴۰۰گرم گندم(یعنی کمتر از نیم کیلو)آب گوشت یا آب قلم (حدود ۳_۴لیوان)گوشت گوسفندی یا مرغ کمتر از نیم کیلو .گندم رو شسته تو یه قابلمه بزرگ میزارید بپزه  ،حواستون باشه سر نره،بعد که پخت آب قلم و گوشت که سوا پخته شده رو اضافه کرده مرتب هم میزنید تا گوشت و گندم تو خرد هم برن و جا بیفته 

سلام ،بله حتما با کمال میل برای چهار نفر ،۳۰۰الی۴۰۰گرم گندم(یعنی کمتر از نیم کیلو)آب گوشت یا آب قلم ...

میتوانید گندم پخته رو با گوشتکوب برقی هم به کنید بعد گوشت و آب قلم رو اضافه کنید

سلام ،بله حتما با کمال میل برای چهار نفر ،۳۰۰الی۴۰۰گرم گندم(یعنی کمتر از نیم کیلو)آب گوشت یا آب قلم ...

تشکر ممنونم🌺بلغور چطوره مصرف میکنن؟تا چندساعت باید هم بزنیم؟نکته ای داره؟دائم باید هم بخوره؟همزن برقب کفایت میکنه؟چون گوشتکوب برقی ندارم

تشکر ممنونم🌺بلغور چطوره مصرف میکنن؟تا چندساعت باید هم بزنیم؟نکته ای داره؟دائم باید هم بخوره؟همزن بر ...

بلغور باشه آب کم بریز چون زود میپزه بعد گوشت و آب قلم و اضافه کن،برای بلغور یه ساعت هم زدن کافی هست،همزن نمیشه ،میتوانید وقتی گندم پخت بزارید سرد بشه بریزید تو مخلوط کن،بلغور که اصلا نیازی به گوشتکوب برقی و مخلوط کن نداره،از همزن استفاده نکن اصلا.من شخصا بعضی اوقات که با گندم هم درست میکنم نه گوشتکوب برقی و نه مخلوط کن استفاده نمیکنم.نکته خاصی نیست فقط گندم رفتید بخرید گندم حلیم بخرید نه گندم درسته