2789
اره نفخو خیلی شنیدم ولی من این ماه دندونم درد گرفته دندونی که قبلا درستش کردم تعجبم 

فک نکنم دیگه دندون...مگ بارداری هم مث کرونا هر روز با به علامت جدید بیاد😂😂😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

استرس برای بعضیا خیلی موثره. بعدم ممکنه لقاح صورت میگیره ولی نمیمونه. با دکترت مشورت کن و قبل از ای ...

این ماه نسبت به ماه های پیش ریلکس ترم 

امیدم به حضرت علی اصغر اخه ..

همه موارد رعایت میکنم که گفتی ..

ولی 5 ماه باردار نشدم دکتر گفت زمان میبره خب ..اما حرفی از آزمایش بتا نزده ..توضیح میدی بهش بگم ؟ 

این ماه نسبت به ماه های پیش ریلکس ترم  امیدم به حضرت علی اصغر اخه .. همه موارد رعایت میکنم که ...

۵ ماه هنوز دیر نیست. ولی بعضیا من دیدم بارداری صورت میگیره ولی دو روز نشده قبل از اینکه بفهمند پرید میشن. برای همین دکتر بهشون میگه چند روز مونده به موعدشون ازمایش بتا بدن که اگه باردار هستند دارو بده که بچه از بین نره. به دکترت بگو احتمالش هست که بارداری اتفاق بیفته و زود سقط بشه . من اطلاعاتم در همین حده شاید اونا ازمایشهای دیگه هم داشته باشند که این احتمال را رد یا تقویت کنه.

راستی چند سالته؟

۵ ماه هنوز دیر نیست. ولی بعضیا من دیدم بارداری صورت میگیره ولی دو روز نشده قبل از اینکه بفهمند پرید ...

28 سالمه 

پس حتما بهش میگم اخه اصلا نشنیده بودم .

عزیز این ماه دوتا فولیکول غالب 18 و 21داشتم تخمدان چپ 

و یه 16 سمت راست ..

خدا بخواد میشه برام دعاکنید 

حتما بارداری. من ببخشید خیلی تکرر ادرار داشتم.دست و پاهام ضعف داشت و سینه ها دردناک شده بود. هیچ دردی هم هیچ جا حس نمیکردم.

اصلا هم انتظار نداشتم بی بی مثبت بشه. 

انشاالله که خدا بهت یه بچه سالم و صالح بده

من هرماه فولیکول غالب دارم آمپولم میزنم زمان تخمک گذاری هم نزدیکی داریم  آزمایش شوهرمم عالیه . ...

چون اون بالاسری باید براتون بخواد

خدایا به امید خودت....نه بنده های بیخودت☺✌️           واینک برچهره ی دلربای مهدے💙 صلواااات!!!!!بر محمد و آل محمد صلواااات!!! بازم صلواااات !!! اصن امضامو دیدی هی صلوات بفرست☺😅😊آیا بد کردم خواستم ثواب کنی؟؟😊جواب خیر است😅صلواتات ک تموم شد ریپ بزن از امضام تعریف کن تا بقیه ام ثواب کنن😂#بخیل نباشم
شک نکن بارداری...یه بی بی بزن اگ مشکوک بود بارداری

نفخ بی سابقه ام دارم طوریکه شدید احساس دستشویی دارمولی میرم .....

با گلاب به روتون یبوستم

برا بی بی ک زوده

تازه 22سیکلمم گلم

بعدم اصلا فکرشم نمیکنم باشم

خدایا به امید خودت....نه بنده های بیخودت☺✌️           واینک برچهره ی دلربای مهدے💙 صلواااات!!!!!بر محمد و آل محمد صلواااات!!! بازم صلواااات !!! اصن امضامو دیدی هی صلوات بفرست☺😅😊آیا بد کردم خواستم ثواب کنی؟؟😊جواب خیر است😅صلواتات ک تموم شد ریپ بزن از امضام تعریف کن تا بقیه ام ثواب کنن😂#بخیل نباشم
اره بخدا  به امام حسین گفتم شفاعتمو پیش خدا کنه این ماه دست خالی برنگردم

ان شاءالله خیر برات بخواد خدا به حق این ماه

من چند روزه زیر دلم درد میگیره کمرمم همینطور پاهامم ک گر میگیره دوروزم هست بی حالم 22سیکلمم دوف ...

دوست عزیز من باردار نیستم  و پریودشدم ولی مطمینم تو بارداری امیدوارم خبر خوبشو زودی اینجا براری

دوست عزیز من باردار نیستم  و پریودشدم ولی مطمینم تو بارداری امیدوارم خبر خوبشو زودی اینجا ...

نمیدونم فکرنکنم

همش فکر میکنم عوارض قرص دوفاستونه

23سیکلمه امروز

نفخ و حالت تهوع و سرگیجه و تیر کشیدن زیر دل و حتی اطراف نافم

سینمم هی درد میگیره خودش خوب میشه

فکنم اینا عوارض قرصه وگرنه مگ میشه انقد زود علائم داشته باشم😓

نمیدونم فکرنکنم همش فکر میکنم عوارض قرص دوفاستونه 23سیکلمه امروز نفخ و حالت تهوع و سرگیجه و تیر ک ...

بارداری بهت قول میدم .منم بارداری اولم دقیقا اینجور شد...حتما سر موقع سنو گرافی بده

بارداری بهت قول میدم .منم بارداری اولم دقیقا اینجور شد...حتما سر موقع سنو گرافی بده

آخه میگم که 23 سیکلمم ب این زودی مگ علائم نشون میده

سونو چی؟