2789
من چند روزه زیر دلم درد میگیره کمرمم همینطور پاهامم ک گر میگیره دوروزم هست بی حالم 22سیکلمم دوف ...

بهت قول میدم مامان شدی ان شالله...منم بارداری قبلیم دقیقا این بود

بهت قول میدم مامان شدی ان شالله...منم بارداری قبلیم دقیقا این بود

الکی نگوووو😍😍😍

چجوری بوووودی😍😍

خدایا به امید خودت....نه بنده های بیخودت☺✌️           واینک برچهره ی دلربای مهدے💙 صلواااات!!!!!بر محمد و آل محمد صلواااات!!! بازم صلواااات !!! اصن امضامو دیدی هی صلوات بفرست☺😅😊آیا بد کردم خواستم ثواب کنی؟؟😊جواب خیر است😅صلواتات ک تموم شد ریپ بزن از امضام تعریف کن تا بقیه ام ثواب کنن😂#بخیل نباشم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من هرماه فولیکول غالب دارم آمپولم میزنم زمان تخمک گذاری هم نزدیکی داریم  آزمایش شوهرمم عالیه . ...

استرس برای بعضیا خیلی موثره.

بعدم ممکنه لقاح صورت میگیره ولی نمیمونه. با دکترت مشورت کن و قبل از اینکه پرید بشی برو ازمایش بتا. اگه اینطور باشه بهت دارو میدن برای نگه داشتنش.

تغذیه سالم داشته باش. قرص اهن و ویتامین د۳ حتما بخور. 

بعد از اقدام حداقل نیم ساعت از جات بلند نشو و زیر کمرت یه متکا بذار که بالا باشه.

اگه به درد تخمدان باشه منم این ماه خیلی درد میکرد ینی تیر میکشید ول میکرد البته ۱۰روز به موعدم موندع ...

یادم نمیاد چن روز ب پریودم مونده بود.ولی فک کنم نزدیکای پریودم بود فوق العاده گرمم بود و تخمدانم...