2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عالی روزی که مرخص شدم شروع کردم به انجام کارای خودمو و نی نی و اصلا سخت نبود 

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟

من دوتا سزارین داشتم سختی های خودشو داره من یکهفته کلا افتادم  رو تخت تکون نمیتونستم بخورم زایمان دوم بدتر از اولی بود

من هنوزم پیش تو گیره دلم...من هنوزم واسه تو میره دلم ...سیرم از عالم و ادم وقتی ..نیستی میگیره دلم... من همونم ک بهش بد کردی.... بری صد بار باز میخوام بر گردی...خوب نبودحالم همینجوریشم...ک تو بدتر کردی

من تجربه اش رو داشتم والا برای من که خیلی خوب بود خیلی زود سر پا شده. از روز سوم بعد زایمانم خودم بچه رو دکتر بردم و می تونستم کارهام رو بکنم ولی خب بهتره که استراحت داشت. اما اینکه بگم درد داشتم و اینا نه

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.

من دوتا سزارین انجام دادم

اولی معمولی بود یک شب درد دو روز درد کم بعد سه روز تقریبا حالم خوب بود

سزارین دوم عالی

درد اندازه یک پریود که با شیاف کامل رفع میشد و روز اول تو بیمارستان سرپا شدم

ببین ۳روزه میتونی پاشی ولی از من بهت نصیحت زود راه نیفت استراحت کن بعدها مشکل ساز میشه 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

من از همون اول شیرو نشستم دادم ولی بعد سردرد گرفتم اگه بیحسی میزنن که نباید بعد عمل زیاد سرتو تکون بدی وحرف بزنی و سرتو بلند کنی سردرد میگیری 

بعد عمل کافئین زیاد بخور مایعاتم مصرفتو ببر بالا که تاثیرش از بین بره 

بعد ۶ روز مراقبت مادرم از بچه کلا بردم خونمون همه کارامو خودم میکردم اونموقع هم میتونستم مامانم یه کم لی لی به لالام میذاشت 

خوب سخت که هست اما دردش قابل کنترله با شیاف و مسکن

نه خییییلی سخت نیست اما خوب به هر حال شکمت قراره جراحی بشه .من پمپ درد داشتم روز بعد که کمکم کردن و راه رفتم یه خورده سخت بود بعدش دیگه قابل تحمل بود.سه طبقه پله های خونه رو خودم بالا رفتم روز دوم.😊بیشتر ضعف داشتم تا درد

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم