2777
2789
عنوان

تعيين جنسيت

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 28 پست
کاملا برعکس این برای عمم بود خیلی بزرگ شد باسنگش و بچش پسرشد

تا سه ماهه اول مهمه بقیش نه

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤                                                                        

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شنیدم اکه بگن پسره درسته ولی اگه بگن دختره احتمال داره اون لحظه بچه پاشو بسته باشه چیزی ندیده باش ...

همون منم ١٧هفته و٥روز بودم يعني نزديك ١٨ ولي يه جوري بهم گفت مطميني پسره ناراحت شدم انگار دروغ ميگم

همون منم ١٧هفته و٥روز بودم يعني نزديك ١٨ ولي يه جوري بهم گفت مطميني پسره ناراحت شدم انگار دروغ ميگم

ولش کن مادرشوهره دیگه حتما دلش میخاسته بچه دختر بچه ..من وقتی به مادرشوهر مینا گفتم بچه پسره خواهرشوهرم گفت برگه ی سونو رو بده ببینم

تو چند هفته اي عزيز انومالي كي رفتي؟؟بچت چيه؟

من هفته پیش دوشنبه رفتم انومالی 

توی ۱۸هفته 

گفتن دختره

یه‌پنجره‌با‌یه‌قفس…یه‌حنجره‌بی‌هم‌نفس…..💔#شادمهر

ولش کن مادرشوهره دیگه حتما دلش میخاسته بچه دختر بچه ..من وقتی به مادرشوهر مینا گفتم بچه پسره خواهرشو ...

نه اتفاقا نوه اوليشون  دختر خواهرشوهرمه نوه ي دختر دارن پدرشوهرم خيلي ذوق كرده پسره ولي مادرشوهرم نه 

من هفته پیش دوشنبه رفتم انومالی  توی ۱۸هفته  گفتن دختره

انشاله به سلامتي گلم هرچي باشه فقط سالم باشه من اخه وسيله خريدم  بعد اين مادرشوهر ابتطوري گفته دودل شدم ميگم مگه ممكنه خطا بشه اخه انومالي خيلي دقيقه

انشاله به سلامتي گلم هرچي باشه فقط سالم باشه من اخه وسيله خريدم  بعد اين مادرشوهر ابتطوري گفته ...

نه پسر بگن حتما پسره 

ولی دختر کم و بیش خطا داره 

یه‌پنجره‌با‌یه‌قفس…یه‌حنجره‌بی‌هم‌نفس…..💔#شادمهر