2777
2789

بستگی به سابقه و تحصیلات داره

بین 3 تا 7 میلیون

لینک کانال متخصص زنان و زایمان که ویزیت آنلاین داره، در موردش تاپیک زدم که چرا شده امضام، عاشقشم.  https://eitaa.com/DrNesaVarmaghani  :ایتا                 dr.nesa.varmaghani : اینستاگرام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اشناداریم درجریان حقوقش هستم

اهان اخه با اطمینان فرمودید حداقل...
فکر کردم خودتون هم معلم هستید...

نه جانم حداقلش پایین تره، کلا به پارامترهای مختلفی، مثل سابقه و مدرک و محل خدمت(اگه روستا باشه) ووو بستگی داره ...
من با 3 سال سابقه حقوقم تا قبل عید 1800 بود و بعد از عید که حداقل حقوق کارمندا 2800 اعلام شد، با افزایش یه سری مطالبات مثل رتبه بندی که چندین سال بود قرار بود اضافه بشه، که البته توضیح دادنش خارج از صحبت الانمونه..
دریافتی من الان 3100 هست..

فقط اینایی که میگن ۴ و نیم و ۷ عزیزم من معاونم با حق معاونت به زور ۵ میشه از یکی که معلمه بپرس البته به سابقه هم نگاه کن 

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
اهان اخه با اطمینان فرمودید حداقل... فکر کردم خودتون هم معلم هستید... نه جانم حداقلش پایین تره، کل ...

ببین تاقبل ینی چن سال پیش معلماحقوقشون کم بوداماچن سال اخیر خیلی افزایش داشتن محاله...همونم باتوجه ب حجم کارزیادشونه

ببین تاقبل ینی چن سال پیش معلماحقوقشون کم بوداماچن سال اخیر خیلی افزایش داشتن محاله...همونم باتوجه ب ...

خب من که گفتم چقدر؟ حقوق خودمو گفتم عزیزم..

اره خیلی افزایش داشته  ،

اما خبررررر افزایش...

40 بار خبر افزایش رو میدند، بعد یه بار یکم اضافه می کنند...

خب من که گفتم چقدر؟ حقوق خودمو گفتم عزیزم.. اره خیلی افزایش داشته، اما خبررررر افزایش... 40 بار ...

عزیزم همه فکر میکنند با این افزایش معلما جز قشر مرفه شدند البته تقصیر ندادند از بس گفتند افزایش درحالی که با ۴ تومن که میگن الان نمیشه زندگی کرد من معلم میشناسم با سابقه ۲۵ تازه حقوقش شده ۵ تومن 😕

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
اهان اخه با اطمینان فرمودید حداقل... فکر کردم خودتون هم معلم هستید... نه جانم حداقلش پایین تره، کل ...

میشه بگید حکمتون چقدره؟ و کدوم مقطع تدریس میکنید و مدرکتون چیه؟ 🙏🙏🙏🙏🙏🌹