2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برگه زردآلو و آلوبخارا و انجیر همینجوری بخور

انجیرخشک رو بخیسون و بعد یا میکس کن و بخور یا آب و انجیر هردو رو جدا جدا بخور

خورش آلو درست کن آلو زیاد بریز بزار له شه و بخور

خورش بامیه درست کن و بامیشو توی آبش له کن و بخور

سالاد زیاد بخور و روغن زیتون بریز روش و بخور

روغن زیتون رو من شیشه‌ش رو سر می کشیدم فایده نداشت. دیگه روم جواب نمیداد ولی آلو همیشه برای من جواب ...

اره راست میده بدن ها متفاوته

من خودم موز میخورم اسهال میگیرم😐

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
ترکیب روغن زیتون با یکم سرکه یا‌ابغوره و کاهوی خرد شده مثل سالاد خیلی خوبه. من با این ترکیب که دکتر ...

خیلی خوردم

روغن زیتون رو با آبلیمو قاطی کردم، روی سالاد ریختم، خالی خوردم... اوایل جواب میداد ولی بعد یه مدت انگار بدنم در برابرش مقاومت می کرد

که دیگه با آلو مشکلم حل شد

روغن زیتون رو من شیشه‌ش رو سر می کشیدم فایده نداشت. دیگه روم جواب نمیداد ولی آلو همیشه برای من جواب ...

اکثر داروهای ملین همین‌جورن بعد ازمدتی جواب نمیدن دیگه شما دارویملینی نمیشناسین که همیشه اثر کنه

اکثر داروهای ملین همین‌جورن بعد ازمدتی جواب نمیدن دیگه شما دارویملینی نمیشناسین که همیشه اثر کنه

این که طبیعی بود. بیشتر داروهای شیمیایی باعث میشه بدن عادت کنه ولی نمی دونم چرا روغن زیتون برای من اینجوری شد. من یه مدت هم شربت انجیر می خوردم ولی اونم بعد یه مدت اثری نداشت

آلو، هلو، گلابی و انجیر ملین هستن که من همیشه آلو می خورم به همون روشی که توضیح دادم خیلی خوبه

قرص سیلاکس و شیاف هم هست که نباید به جز مواقع خاص ازشون استفاده کنین

این که طبیعی بود. بیشتر داروهای شیمیایی باعث میشه بدن عادت کنه ولی نمی دونم چرا روغن زیتون برای من ا ...

من داروی شیمیایی نمیخوام طبیعی میخوام که خیلیاشون بعد از مدتی اثر نمیکنن  منم واقعا نیاز دارم آخه همیشه یبوست دارم

من داروی شیمیایی نمیخوام طبیعی میخوام که خیلیاشون بعد از مدتی اثر نمیکنن  منم واقعا نیاز دارم آ ...

همین آلو رو استفاده کنین. من خیلی وقته می خورم و همیشه هم جواب میده

اگر نمی تونین آلوی درسته رو گاز بزنین و بخورین آب توی لیوان رو با آلوی نرم شده که هستشو جدا کردین میکس کنین. من خودم نمی تونم آلو رو همینجوری بخورم حالم بد میشه برای همین همیشه میکس می کنم مثل آبمیوه می خورم

الوخشك وبرگه زردالوتويه ليوان آب خيس كن صبح ناشتاباآب داخل ليوان بخور

يه قاشق روغن زيتون تويه ليوان اب ولرم

كاهووهويج

درطول روزآب فراوان بخور اگه ولرم باشه بهتره

يكي ازاين چيزايي كه گفتم بخور همه روباهم نخوري گلاب به روت اسهال بشي

كاربرقديميم دوبارتركيدم  ايندفعه فقط سكوت ميكنم