2777
2789

سلام دوستان خسته نباشید❤️

میخام زبان انگلیسی رو از اول از پایه شروع کنم

میخاستم بدونم باید چ کلاس هایی برم که کامل یاد بگیرم و در کنار کلاس باید چه تمرین هایی انجام بدم

لطفا کسایی ک تجربه یاد گیری زبان انگلیسی رو دارن راهنمایی کنن با تشکر🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم میخواستم برم کلاس ولی تاکرونا هس تعطیل.

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸

اول باید هدف تون رو از یادگیری مشخص کنید

مکالمه میخواین یا قصد دارین ازمون خاصی شرکت کنید . 

بعدشم تعیین سطح بشید و متناسب با اون کتاب تهیه کنید و بخونید 

و علاوه بر کلاس و خودخوانی باید درگیر زبان بشین مثلا هر روز اخبار انگلیسی رو چک کنید با خودتون حرف بزنید پادکست گوش بدین 

چرا از اول؟ بالاخره تو مدرسه یه مقدار زبان خوندی

بله درسته ولی مطالبی تو مدرسه یاد میدن زیاد خوب نیست

معلم هایی ک زبان یاد میدن بیشتر جهت تمام کردن درسشون درس میدن

یه کلاس خوب که کتابهای به روز رو کار می کنن پیدا کنید. من نمی دونم کی توی ایران از این کتاب ۵۰۴ لغت دست بر میدارن! یه زمانی هم همه گیر داده بودن به اینترچنج!

در کنارش فیلم انگلیسی زیاد ببینید، پادکست انگلیسی گوش کنید (حتی اگر متوجه نمیشید، همین که به گوشتون بخوره خیلی مهارت شنیداری رو تقویت می کنه).

آقا هستم 🍁 WLF
یه کلاس خوب که کتابهای به روز رو کار می کنن پیدا کنید. من نمی دونم کی توی ایران از این کتاب ۵۰۴ لغت ...

در مورد پادکست زیاد باهاتون موافق نیستم که حتی اگه متوجه نشن باز هم مفیده 

اگه یه پادکست که به سطحشون بخوره یا کمی از سطحشون بالاتر باشه (نه خیلی) گوش کنن قطعا تاثیرش بیشتر از اونه که یه چیز خیلی سخت گوش کنن که تقریبا هیجیشو متوجه نشن

اول باید هدف تون رو از یادگیری مشخص کنید  مکالمه میخواین یا قصد دارین ازمون خاصی شرکت کنید .&n ...

هدف از یادگیری برای مهاجرتمه میخام تا لیسانسم رو بگیرم زبان انگلیسی رو یاد بگیرم و از مبتدی شروع کنم

در مورد پادکست زیاد باهاتون موافق نیستم که حتی اگه متوجه نشن باز هم مفیده  اگه یه پادکست که به ...

درسته. منتها پیدا کردن پادکستی که به سطح دانش یک تازه کار بخوره کار ساده ای نیست. باید به یک سطحی برسن که بعدش بتونن متوجه صحبتها بشن.

آقا هستم 🍁 WLF