2777
2789
عنوان

سزارینم😏😭

125 بازدید | 7 پست

انتخاب خودم بوده 10روز دیگه ان شالله عملمه پمپ درد هم دارم میگیرم ان شالله .. ولی خیلییییی میترسم میگم نکنه بد باشه طبیعی بهتر باشه ..نکنه بعدش دردش زیاد باشه..  لطفا دعا کنید آسون ترین سزارین دنیا رو داشته باشم ..از استرس نجات پیدا کنم کسی راهی داره برای ریلکس شدن؟

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه بیمارستانت اکی باشه مشکلی نداری 

ایشالا ک موفق باشی و نی نی تو بدون درد بغل بگیری

امام حسین (ع)....  همونه ک تا چیزیو از ته دل ازش نخوای ضامنت نمیشه  ممنونم آقام ❤🌹   حتی خدا نمیخواد ازش ترس داشته باشی یا ب اجبار توکل داشته باشی  باید اون رفاقت قلبیو احساس کنی  درک کنی وجودشو محبتشو مهربونیشو  بعد میبینی برات چ ها ک نمیکنه😍  شاید به ته خط برسی ولی مطمئن باش نمیوفتی افتادیم ی چیز بهتر منتظرته🤗    فقط بگو خدایا شکرت     امیدوارم اول خدا بعد ۱۴ معصوم تا همیشه بهترین رفیقاتون باشن❤🤲❤
اگه بیمارستانت اکی باشه مشکلی نداری  ایشالا ک موفق باشی و نی نی تو بدون درد بغل بگیری

کلا دوتا خصوصی داره شهرمون کنار هم یکیش یه ذره بهتره اونجا میخوام برم  اما بازم به پای تهران ن شیراز نمیرسه

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

کلا دوتا خصوصی داره شهرمون کنار هم یکیش یه ذره بهتره اونجا میخوام برم  اما بازم به پای تهران ن ...

من ک شهرمون ی خصوصی داشت😂 رفتم اونجا 

ولی واقعا عالی بود   توالت فرنگی همه چیم داشت راحت بودی    پرستاراشم خودشون کارامو انجام دادن   ولی اجازه ندادن تا ۸ ساعت بعدش حتی حرفم بزنم   بچه هم ک پیشم نبود  دیگه اصن تکون نخوردم   بخاطر دیسک کمر و گردن 

بخیشم جذبی بود  خودم بعد ۸ ساعت راحت راه رفتم فقط دفعه اول ترس داشتم 

واااااای یکی سفط کردم ۵ ماهه نابودم کرد ناااابود انقد ک درد داشتم ب کورتاژم کشوندم کمر دردم ک نگووووووو😑😑😑

نظر من اینه سزاین بهتره ولی باید از بیمارستانت مطمئن باشی ک دردسر عفونتو ..... نداشته باشی 

شماهم ک میری خصوص پس خیالت راحت باشه  منکه خیلی راضی بودم

امام حسین (ع)....  همونه ک تا چیزیو از ته دل ازش نخوای ضامنت نمیشه  ممنونم آقام ❤🌹   حتی خدا نمیخواد ازش ترس داشته باشی یا ب اجبار توکل داشته باشی  باید اون رفاقت قلبیو احساس کنی  درک کنی وجودشو محبتشو مهربونیشو  بعد میبینی برات چ ها ک نمیکنه😍  شاید به ته خط برسی ولی مطمئن باش نمیوفتی افتادیم ی چیز بهتر منتظرته🤗    فقط بگو خدایا شکرت     امیدوارم اول خدا بعد ۱۴ معصوم تا همیشه بهترین رفیقاتون باشن❤🤲❤
من ک شهرمون ی خصوصی داشت😂 رفتم اونجا  ولی واقعا عالی بود   توالت فرنگی همه چیم داشت راحت ...

میخوام بگم سوند رو دکترم خودش بیاد بذاره ب نظرتو قبول میکنه؟

میخوام بگم سوند رو دکترم خودش بیاد بذاره ب نظرتو قبول میکنه؟

سوندو ک دقیق یادم نیست تو اتاق عمل میزارن یا بعد عمل توهم ک بی حسی اصن حس نمیکنی

تازه من بعد اینکه بچم دنیا اومد   حالم بد شد بیهوشم کردن  ک بخیه هارو بزنن   ولی خیلی راضی بودم