دقیق قیمت ندارم اما دکتر خیلییییییی خوب میشناسم دکتر مهدی هاشم آقایی خواهرم پیششون عمل کرد میتونی به شمارشون زنگ بزنی هم قیمت بگیری هم تایم مشاوره فقط اینو میدونم که ایشون تو بیمارستانی که جراحی اجام میدن طرف قرارداد با همه بیمه ها هستن و بسته به نوع بیمتون مقداری از هزینشتوسط بیمه پرداخت میشه این پیج اینستاشون هم شماره هم نمونه کاراشون داخلش آدرس: بلوار ایت الله کاشانی،نبش گلستان شمالی،ساختمان پزشکان(پلاک ۲۹)،بلوک ۳،واحد پنجم تلفن: ۰۹۳۳۱۵۶۳۰۰۳
سلام اسلیو معده همون جراحی کوچک کردن معده هستش البته انواع مختلفی داره مثل بایپس معده یا مینی بایپس که با توجه به شرایط خودتون باید از پزشکتون مشاوره بگیرید هزینش تقریبا در بیمارستان خصوصی 30 ملیون هستش البته حتما بی ام آی تون بالای چهل باشه تا در بیمارستان دولتی جراحی تون کنن که خب هزینش کمتر از بیمارستان های خصوصی هستش
سلام عزیزم. وقتت بخیر. اسلیو معده انجام دادی؟ چقدر هزینت شد ؟ من وزنم خیلی زیاده و پا درد گرفتم با رژیم و باشگاه هم وزن کم نکردم خیلی دلم میخواد بدونم که به شما هزینه اسلیو معده رو چند گفتن . من رفتم کلینیک دکتر ناصر یاهو برای اسلیو معده و هزینه رو گفت از 40 به بالا اما من بیماراشو که دیدم خودشون راضی بودن گفتن نه دهنشون بوی بد گرفته نه عوارضی داشته . حالا شما هم انجام دادی نظرتو بهم بگی تا بتونم تصمیم آخر رو بگیرم
سلام عزیزم. وقتت بخیر. اسلیو معده انجام دادی؟ چقدر هزینت شد ؟ من وزنم خیلی زیاده و پا درد گرفتم با ر ...
سلام گلم ببخش شاید دیر باشه جوابم. اره انجام دادم عالیه به وزن دلخواه رسیدم. هزینه ی من کلا ۱۷تومن شد. ۴۰کیلو کاهش داشتم. ۹۴کیلو بودم الان ۵۶کیلو هستم. باید دو سه کیلو اضافه کنم متاسفانه.چون بیش از حد لاغر شدم.زانو درد به کل از بین رفت. بهترین تصمیم عمرم بود اسلیو. اما الان شنیدم خیلی هزینه ش زیاد شده