2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 70 پست
طرف مشکل خانوادگی داره چرا میاد ازدواج کنه دو روز بعدش خودشو بکشه  ینی نمیتونسته خونه ی باباش ...

چون اکثره خانما فکر میکنن شوهر کننن از خونه باباشون فرار کننن زندگیشون گلستان میشه، ولی بعد از گذشت یک هفته از زندگی مشترک تموم اون تازگی داشتنا و اون قربوو صدقه ها تموم میشه مشکلان زندگی شروع میشه، این میشه که کم میارن، مررحله ایه دیگه، از خونه بابا خونه شوهر، از خونه شوهر به قبرستون، باور کن وقتی میبینن اون دنیا هم خبری نیست میگن کاشت میتونستیم بریم وارد یه دنیای دیگه بشیم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من فقط می‌دونم اون دو تا چند روز فقط زندگی کردن و خانمه خودکشی کرده زود

من باشم این ریسک رو نمیکنم سر زندگیم 

الان زمونه ای شده که ادم تو مشکلات خودشم میمونه 

به قول دوستمون الان تاثیرش روی مرده هست که خواه ناخواه روی زندگیشون تاثیر میذاره حالا از اول زندگی باید با این مشکل روبرو بشه

پست ترین انسان کسی است که راز دوران دوستی را به وقت کدورت فاش سازد.
خودبخود مشکل روانی پیدا نمیکنن اطرافیان باعث ایجاد فشار روانی میشن دخترا هم همه فرار نمیکنن خیلی ها ...

ادم ساختن و سوختن هیچوقت خودکشی نمیکنه، اینو باید قبول کنی ادمی که سالمه هرچقدر هم مشکلات داشته باشه خودکشی نمیکنه، این ثابت شده که کسی که خودکشی میکنه مشکل روانی داره، این همه ادم تو دنیا مشکل دارن همه خودکشی کردن؟ همه خودسوزی کردن؟ 

چون اکثره خانما فکر میکنن شوهر کننن از خونه باباشون فرار کننن زندگیشون گلستان میشه، ولی بعد از گذشت ...

نه دیگه یه هفته 

واقعا زوج هر چقدر هم مشکل داشته باشن تا یه ماه خودشو نشون نمیده 

تا بیان از خستگی عروسی دربیاد مهمونیارو بگذرونه شده یه ماه

مگر این ک سن دختر بالا باشه و....

نه اگه مرده مایه دار باشه

پسر دایی بابام زنش فوت شد یه دختر داره بعد ازدواج کرد اونم با دختری که ده سال از دختر خودش بزرگتره دختره هم خوشکله هم جوون الانم دو تا پسر داره 

ادم ساختن و سوختن هیچوقت خودکشی نمیکنه، اینو باید قبول کنی ادمی که سالمه هرچقدر هم مشکلات داشته باشه ...

چرا دیگه چون برون ریزی ندارن میرسن ته خط 

خوب مشکل روانی از کجا ایجاد شده؟ از محیط اطراف میگن اگه مشکل داری اول مطمئن شو توسط افراد بیشعور احاطه نشدی 

ادمی که سالمه و شرایط براش فراهمه بله خودکشی نمیکنه

خودکشی و خودسوزی برای ادمهای ناتوان و ضعیفه که راهکارهای برون رفت از مشکل رو نمیدونن! نه لزوما ادم ای با مشکل روانی! مثل دانش اموزی که بخاطر نتیجه ای که هنوز معلوم نیست خودکشی کرد هضم اینکه کنکور رو بد داده براش سخت بوده سالم بوده ولی حرفی از مشکلش نزده و اطرافیان همراهیش نکردن حرف نزدن باهاش که حداقل صبر کن نتیجه بیاد بعد و... خودشو ته خط دیده