تو این ایام محرم مخصوصا تو این چند روز تعطیلی از صبح میره این هیات و اون هیت تا شب باز حالا دیشب میخواست با دوستش بره هیات تا ساعت 2، 3 شب بود گفت تو ساختمون کسی نیست نباید تنها بمونی منو برد خونه مامانمم، اونام پرسیدن کجا رفته گفتم هیئت گفتن یعنی چی زنشو ول میکنه میره صدبارم بهش گفتم ولی میگه نمیشه باید رفت هیئت فلان، نمیخواد مسولیت قبول کنه الان بچه هم نداریم میگم پس فردا بچه دار شیم لابد باید با بچه از اینور به اونور برم
معنی اسمم یعنی کیک ،تعجب نکنید لطفا ،همینجوری زدم از بس هرچی زدم قبول نکرد
خب باید دوتایی برید... من این زنو شوهرارو که دوتایی میرن هیأت میبینم انقد حسرت میخورم دوتایی رو یه زیرانداز میشینن به زیارت نامه خوندن... یعنی حسرت به دلم شوهرمم یکم ذوق به خرج بده اصلااااااا نمیاد میگه با مامانم برو😒😒😒😒اه یادم افتاد عصبی شدم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من دلم سوپرایز مناسبت و اینجور دو نفرها میخواد شوهرم نیست دوست داشتنش سبک خودشه😁 منم چیزی نمیگم خد ...
خداروشکر که پای بنده خوشبخت بشید
ولی خب همسر من کلا بی ذوقه ما تو عقدیم حتی یبار کادو بهم نداده یبار نرفتیم بیرون قدم نزدیم زنگ نمیزنه تا خبر نگیرم خبر نمیگیره میگم بریم هیات میگه با مامانم برو منم این ایام هیچ جایی نرفتم اصلا نمیدونم چیو باید شکر کنم🙄🙄🙄