خواب میدیدم .... تو ی مسابقه بودیم که در نهایت باید از ی صخره به پایین میپریدیم همه پریدن من ترسیدم اما نهایتا میروم رو جمع کردم دیگه نترسیدم و پریدم پایین و کاملا سلامت اومدم پایین بدون اینکه حتی آسیبی ببینم و با اینکه مسابقه تموم شده بود و من عقب افتاده بودم اما ی شخص معروف باهام صحبت کرد و تحسینم کرد
پریدنت ..ینی اینکه مشکلاتتو با پشتکار پشت سر میذاری واندوهت تموم میشه.وعقب افتادنت از مسابقه همون اضطراب وترست هست ک تو بیداری داری..وگویا یک نفر هم بهت کمک میکنه ومشاوره بهت میده حالا میتونه اون شخص نباشه همون ضمیر ناخوداگاه خودت باشه
من چتدشب پیش خواب دیدم از ی اتوبوس اومدم پایین و از در اتوبوس بچه ی کوچیک دخترخالمو از بغلش گرفتمو بغلش کردم
ی شیرخوار بود
تعبیرش چیه؟
من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیونکردم ؛ حتی ایمیلمم یادمنمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...
عزیزم ممنون از تعبیر خوبت اصلا تعبیر خوبی برای خوابم نمیدیدم ❤️💞😘😘
خواهش میکنم هر خوابی تعبیر نداره.خواب زمان ووقت داره ک چه وقت باشه ک بشه تعبیرش کرد..وگرنه همش همون صمیر ناخوداگاه وتفکرات خوده ماهستن .وسعی کن هیچوقت خوابتو برا کسی تعریف نکنی ک بهت انرژی منفی وارد نشه..همیشه هرخوابی ک میبینی ب بهترین نحو وزییا براخودت تعبیر کن تا برات خوب رقم بخوره
من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیونکردم ؛ حتی ایمیلمم یادمنمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...