2777
2789
عنوان

بچه ها کسی تعبیر خواب بلده ؟؟؟

60 بازدید | 12 پست

خواب میدیدم .... تو ی مسابقه بودیم که در نهایت باید از ی صخره به پایین میپریدیم همه پریدن من ترسیدم اما نهایتا می‌روم رو جمع کردم دیگه نترسیدم و پریدم پایین و کاملا سلامت اومدم پایین بدون اینکه حتی آسیبی ببینم و با اینکه مسابقه تموم شده بود و من عقب افتاده بودم اما ی شخص معروف باهام صحبت کرد و تحسینم کرد

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پریدنت ..ینی اینکه مشکلاتتو با پشتکار پشت سر میذاری واندوهت تموم میشه.وعقب افتادنت از مسابقه همون اضطراب وترست هست ک تو بیداری داری..وگویا یک نفر هم بهت کمک میکنه ومشاوره بهت میده حالا میتونه اون شخص نباشه همون ضمیر ناخوداگاه خودت باشه

دوستان برا منم تعبیر خوابمو میگید🤗🤗💜💜💜💜

من چتدشب پیش خواب دیدم از ی اتوبوس اومدم پایین و از در اتوبوس بچه ی کوچیک دخترخالمو از بغلش گرفتمو بغلش کردم 

ی شیرخوار بود

تعبیرش چیه؟

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...
تو آینده سر دوراهی انجام یه کاری قرار میگیری که ریسکش زیاده اما تو انجامش میدی و موفق میشی

ممنون عزیزم 😘

پریدنت ..ینی اینکه مشکلاتتو با پشتکار پشت سر میذاری واندوهت تموم میشه.وعقب افتادنت از مسابقه همون اض ...

عزیزم ممنون از تعبیر خوبت اصلا تعبیر خوبی برای خوابم نمیدیدم ❤️💞😘😘

عزیزم ممنون از تعبیر خوبت اصلا تعبیر خوبی برای خوابم نمیدیدم ❤️💞😘😘

خواهش میکنم هر خوابی تعبیر نداره.خواب زمان ووقت داره ک چه وقت باشه ک بشه تعبیرش کرد..وگرنه همش همون صمیر ناخوداگاه وتفکرات خوده ماهستن .وسعی کن هیچوقت خوابتو برا کسی تعریف نکنی ک بهت انرژی منفی وارد نشه..همیشه هرخوابی ک میبینی ب بهترین نحو وزییا براخودت تعبیر کن تا برات خوب رقم بخوره

بچه ها حداقل یِ نگاهی ام برا منو مینداختین😞😞😞😞😞

اوکی

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...