2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مانع وضو میشه میتونی بعد وضو لاک بزنی

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
اینو از احکام شرعی بپرسید😂🤚

نه واقعا من نماز میخونم ولی از بس بهم گفتن لاک نداشته باش منم لاک دوس دارم حس گناه میکنم ولی دلیلشو واقعا نمیفهمم

چون اب به ناخن نمیرسه

همه چیزای خوب مال مرداس.... ☺☺                               نمونش ما خانما...!😎😎                                والا..!!  🤨🤨                                                                   خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!!☺😎

چون لاک مانع اب میشه ولی رنگ مو مانع اب نمیشه

بعد وضو لاک بزن نماز بخون اشکالی نداره برا وضو وغسل هرچیزی که مانع رسیدن اب به قسمتهای که واجب نرسه باطل میشه

ای حضرت عباس دلم رادریاب                  السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین🏴◼
خب آب به صورتم نمیرسه با تتوی ابرو!

تتو زیر پوسته ولی لاک روی ناخن میپوشونه این دیگه خیلی واضحه😐😐

همه چیزای خوب مال مرداس.... ☺☺                               نمونش ما خانما...!😎😎                                والا..!!  🤨🤨                                                                   خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!!☺😎

دقیقا.. 

هرچیزی مانع از رسیدن اب بشه ممنوعه. حالا اگر سخت بشه رفعش کرد میشه ازش فاکتور گرفت. ولی نمیدونم چرا بعضی مراجع میگن کاشت ناخن ایرادی نداره!  

شدن...  ــــــــــــــ إِنَّ اللَّهَ يَرْزُقُ مَنْ يَشَاءُ بِغَيْرِ حِسَابٍ ـــــــــــــ
مانع وضو میشه میتونی بعد وضو لاک بزنی

خب باز واسه وضوی بعدی پاک کنه؟ چه کاریه

من که اگه خیلی هوس لاک داشته باشم با لاک نماز میخونم.

ولی واسه غسل پاک میکنم.نمیدونم چمه😁