2777
2789
پس فردا،کیست مویی😢

منم عملي كيست بارتولن كردم..

پيش رويم چهره ي تلخِ زمستانِ جواني، پشتِ سر آشوبِ تابستان و عشقي ناگهاني، سينه ام مَنزِلگَه اندوه ودرد و بد گماني، كاش چون پاييز بودم..

كيست مويي درد داره؟من قبل از عملم درد وحشتناكي داشتم 

ولي خداروشكر از بعده عملم راحت شدم.. اصلا هيچ دردي نداشتم..

من 4يا5تا بخيه خوردم

مطمئنم شماهم بعدش دردي ندارين.

پيش رويم چهره ي تلخِ زمستانِ جواني، پشتِ سر آشوبِ تابستان و عشقي ناگهاني، سينه ام مَنزِلگَه اندوه ودرد و بد گماني، كاش چون پاييز بودم..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

كيست مويي درد داره؟من قبل از عملم درد وحشتناكي داشتم  ولي خداروشكر از بعده عملم راحت شدم.. اصل ...

وای اتفاقا عمل منم بسته ست میشه بگید بعد عمل تا چن روز درد داشتید؟اصلا قابل تحمله؟میشد راه بری و سرویس بری؟

وای اتفاقا عمل منم بسته ست میشه بگید بعد عمل تا چن روز درد داشتید؟اصلا قابل تحمله؟میشد راه بری و سرو ...

من اصلا بعده عملم درد نداشتم حتي يه ذره هم دردي نداشتم

اره ميشه راه بري ولي خب بايد احتياط كني به هرحال بخيه داري..

من تا يه هفته توالت فرنگي استفاده ميكردم،

با دستمال حتما خودم خشك ميكردم..

داروهايي ك دكتر داده سروقت خوردم..

بعد از دسشويي رفتن(بخيه هاي من كنار واژنم بودن) چون بخيه هام خيس ميشدن حتما از سشوار استفاده ميكردم تا كامل خشك بشه..

چندباري هم با شامپو بچه شستمشون..

يك هفته سعي ميكردم نشينم كه فشاري نياد..

بعد از يك هفته رفتم ويزيت پيش دكترم گفت خداروشكر كه خوبم و بخيه ها خودشون بعده سه هفته ميفتن..