2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

آره كروناس . دوست من همينه، برو دكتر ، قرنطينه رو رعايت كن حتما بيرون ميري ماسك بزن 

من سه ماه اینجوری شدم اصن هیچ مشکلی ندارم الان  هیچ بوهی نمیفهمم ونه مزهشو میفعهم

من سه ماه اینجوری شدم اصن هیچ مشکلی ندارم الان  هیچ بوهی نمیفهمم ونه مزهشو میفعهم

دوستم همين بود اول يكم تب كرد بعد بويايي و چشايي رو از دست داد رفت تست داد گفتن كروناست

دوستم همين بود اول يكم تب كرد بعد بويايي و چشايي رو از دست داد رفت تست داد گفتن كروناست

خب کرونا بعد از دوهفته قرنطینه تمام میشه

ولی من حس بویایی و چشاییم هنوز برنگشته

خب کرونا بعد از دوهفته قرنطینه تمام میشه ولی من حس بویایی و چشاییم هنوز برنگشته

عزيزم كي گفته تموم ميشه آثارش ميمونه ، رسيدگي نكني باز ميگيري! چرا دكتر نميري؟ نميفهمم!!!!  من سرما ميخورم مزه غذا حاليم نميشه ديوونه ميشم شما چطور غذا ميخوري بي مزه؟ اصلا سلامتيت در خطره

عزيزم كي گفته تموم ميشه آثارش ميمونه ، رسيدگي نكني باز ميگيري! چرا دكتر نميري؟ نميفهمم!!!!  من ...

حالا میرم دکتر 

آخه بعضیا میگن تا دوماه برمیگرده ولی مال من هنوز برنگشته

خب فقط حس بویایی ومزه رو نمیفهمم چیز دیگه ای نیست برم دکتر چی بگم

امیدوارم اینقدر راحت با دیگران ارتباط نداشته باشید

با این خونسردیتون معلوم نیست چند نفر رو الوده کردین!

نظرات من صرفا برای صاحب تاپیک میباشد،ریپلای انسانهای بدون مغز یا متعصب  رامشاهده نکرده و پاسخ نمیدهم😊
امیدوارم اینقدر راحت با دیگران ارتباط نداشته باشید با این خونسردیتون معلوم نیست چند نفر رو الوده کر ...

چرا الکی قضاوت میکنی  وقتی هیچ نمی دونی واست متاسفم اولین این که از روزی که کرونا اومد من جایی نرفتم دوما من اعضای خانواده هیچکدومشون طوریشون نشدیعنی اینکه اصن کرونا نگرفتن

سوما من دارم احتمال میدم میگم شاید کرونا بودهه 

2824
2823
2791
2779
2792