2777
2789

بعضیا خیلی خوب نظر میدن ولی بعضی افتضاح قشنگ زندگی طرف نابود میشه 

ولی بنظرم اینجا نظر سنجی کنه و با کنار گذاشتن همه نظرات به بهترین نتیجه برسه بهتره 

تا بره پیش یکی راه کار بد بده و...

تاریخ ۹/۹/۹۹  یکی از بهترین روز های زندگیه من خواهد بود زیرا تا آن روز به تمام خواسته هایم خواهم رسید.الهی متاسفم.لطفا مرا ببخش.سپاسگذارم.دوستت دارم 🙏❤                                                 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بعضیا خیلی خوب نظر میدن ولی بعضی افتضاح قشنگ زندگی طرف نابود میشه  ولی بنظرم اینجا نظر سنجی ...

عزیزم من معتقدم قشنگ اینجا مثلا اگه یکی شوهرش خیانت کرد همه نسخه طلاق میدن .اگه یک نفرم راهنمایی کن که به خاطر بچه هات گذشت کن قشنگ به اون طرف فوش میدن

عزیزم من معتقدم قشنگ اینجا مثلا اگه یکی شوهرش خیانت کرد همه نسخه طلاق میدن .اگه یک نفرم راهنمایی کن ...

اونایی که توهین میکنن بحثشون جداست .

ولی عزیزم خیانت یکی  باعث سرد شدن و دعوا و درگیری و  هزارتا چیز دیگه بین اون دوتا والدین میشه 

بچه ای که تو ی خونه بی روح و بی عاطفه و پر از نزاع و دعوا بزرگ بشه بنظرت اینجوری خوبه؟

تاریخ ۹/۹/۹۹  یکی از بهترین روز های زندگیه من خواهد بود زیرا تا آن روز به تمام خواسته هایم خواهم رسید.الهی متاسفم.لطفا مرا ببخش.سپاسگذارم.دوستت دارم 🙏❤                                                 
اونایی که توهین میکنن بحثشون جداست . ولی عزیزم خیانت یکی  باعث سرد شدن و دعوا و درگیری و   ...

والا من دختر خالم جدا شد با دوتا بچه ولی بچه هاش الان خیلی افسرده شدن تا اون موقع