2777
2789
عنوان

درمان بی خوابی😔

264 بازدید | 18 پست

خانوما من در کل همیشه ادم خواب سبک و کم خوابی هستم،خیلی کیفیت خوابم بده، دو ماه پیشم یه سقط داشتم دیگه بعد از اون افتضاح تر شدم،مثلا دیروز صبح که بیدار شدم ،دیشب اصلا خوابم نبرد بعد دیگه امروز ۹ صبح خوابم برده تا ۱ بعد از ظهر،از اونجایی که اختلال خواب خیلی عوارض داره از چاقی گرفته تا خیلی مشکلات دیگه،و منم کمتر از دو ماه دیگه قصد بارداری دارم،خیلی نگرانم،نمیدونم چه کار کنم،یا چه دارویی بخورم که عوارض نداشته باشه واسه باردار شدنم،ایا لازمه برم پیش دکتر؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام عزیزم

خواب خوب داشتن یکی از ارکان سلامتیه.بنظر من این موضوع را دست کم نگیر و به پزشک مراجعه کن. بهش بگو که قصد بارداری داری تا داروهایی بهت بده که برای جنین تاثیر منفی نداشته باشه!

اینجا یه سری ها میگفتن قرص ملاتونین بی ضررترین هست

دو ساعت قبل تایم خواب میخوری. نسخه هم نمیخواد برخلاف بقیه داروها

ملاتونین همون چیزیه که ترشح میشه تو مغز و باعث احساس خواب میشه، شما احتمالا این هورمون تون کم ترشح میشع که همیشه بی خوابید

بازم سرچ کن در موردش. 

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 
البته اگر قرص بخوری نمیشه باردار بشی فک کنم بازم با دکتر زنانت باید مشورت کنی 

عزیزم موندم چه غلطی بکنم،خیلی بد معضلی شده😔فکر کنم اگه به دکتر اعصاب و روان بگم قصد بارداری دارم،خودش بگه که چی مضره و چی نیست،هان؟🤔

اینجا یه سری ها میگفتن قرص ملاتونین بی ضررترین هست دو ساعت قبل تایم خواب میخوری. نسخه هم نمیخواد بر ...

عزیزم شنیدم در موردش،اینو میدونم توی بارداری و شیردهی ممنوعه،فقط مسئله اینه که چون قصد بارداری دارم ایا واسه ی منم ضرر داره؟

عزیزم شنیدم در موردش،اینو میدونم توی بارداری و شیردهی ممنوعه،فقط مسئله اینه که چون قصد بارداری دارم ...

تو بارداری و شیردهی مصرف هرررر نوع قرص خواب ممنوعه چون از جفت رد میشه یا توی شیر تاثیر میذاره 

من شنیدم یکی دو هفته میخورن پشت هم و دیگه‌نمیخورن

تو این دو هفته که نمیخوای باردار بشی

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم )