2777
2789
عنوان

حق دارم يا نه؟

157 بازدید | 20 پست

سلام ، بچه ها شوهرم اين مدت واسه هيئت و اينا ميرفت غذا درست ميكرد و كمك ميداد ، امروز هم رفت از صبح الان كه اومده ميگم از صبح ماسك نداشتي ميگه نه نزدم ، منم عصبي شدم بهش گفتم چرا رعايت نميكني !؟؟ ميگه حالا مگه چي شده؟؟ منم گفتم حتما بايد كاري بشه تا بفهمي !؟؟ ميگه فاصله رو رعايت كردم در صورتيكه دروغ ميگه !! منم بهش گفتم بايد رعايت ميكردي حالا كه نكردي تو تخت مشترك نخواب برو تو هال 

یا خدا حالا اگه خودش مبتلا بود و موقع کشیدن غذا رو هم آلوده کرده باشه چی ؟؟

اخطار  اگه فکر می‌کنی اون دختری که تو خیابون شالش افتاده یا حجاب نداره باید مورد آزار کلامی و جنسی قرار بگیره ...اگه فکر می‌کنی دختری که آرایش یا تتو داره قصدش جلب توجه  دیگران ..  اگه فکر می‌کنی دختری که تو صفحه شخصیش عکس با پوشش دلخواهش میزاره باید مورد آزارقرار بگیره ... اگه فکر می‌کنی دختری که پریود شدن رو مخفی نمیکنه و پد بهداشتی رو تو کیسه مشکی نمیخره حیا نداره... اگه فکر می‌کنی دختری که چهار کلمه با یه مرد حرف زده و خندیده بی بند و باره ... اگه فکر می‌کنی به  اون دختری که تو خیابون بلند می‌خنده باید بد نگاه کرد و تیکه انداخت .. اگه فکر می‌کنی دختری که تو مهمونی لباس باز پوشیده باید با نگاهت آزارش بدی ... اگه فکر می‌کنی چون یک دختر مهمونی رفته و مشروب خورده حقشه مورد تجاوز قرار بگیره ... باید این رو بدونی ..... تو هم حامی تجاوزهستی... تو هم یک متجاوزی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضیا اینقدر تو عزاداری ها بی احتیاطنکه فکرکنم اربیعین حضورن برن اونطرف تسلیت بگن😑

دور از جون ، ولي اخه من بد ميگم ؟!؟ بهش ميگم شما چند نفرين بايد از اول ماسك بزنين نه فقط زمان غذا كشيدن 

یا خدا حالا اگه خودش مبتلا بود و موقع کشیدن غذا رو هم آلوده کرده باشه چی ؟؟

همینو بگو

لعنت به این آخوندا که جو رو جوری نشون میدن که آدم تحت تاثیر احساساتش فکر میکنه کرونا وجود نداره، یا هر کی بره مجلس امام حسین دیگه مریض نمیشه...

اونا بفکر جیب و کسب و کار خودشونن. اما اون مردم عادی که باور میکنن واقعا احمقن..

یه صلوات برای سلامتی همه‌ی مامانا و باباها
همینو بگو لعنت به این آخوندا که جو رو جوری نشون میدن که آدم تحت تاثیر احساساتش فکر میکنه کرونا وجود ...

نه اونا مذهبي افراطي هستن ! اينا غذا بيرون بر درست ميكنن زمان ظرف كردن ماسك و كلاه و دستكش دارن ، من حرفم سر از صبح كه اين ميره رعايت كردنه 

چه طوري برخورد كنم وقتي نميفهمه؟؟؟

کلا انگار کرونا رو قبول ندارن همسرتون که اینقدر ناراحتت کرده

نمیدونم توی ذهن این جور افراد چی میگذره 

آدم لااقل برای جون خودش باید ارزش قائل باشه 

موقع غذا كشيدن ماسك ميزنن 

این آقایی که اینجوری گفته بعید نیست وسط غذا کشیدن خسته بشه و  ماسکشو دربیاره 

اخطار  اگه فکر می‌کنی اون دختری که تو خیابون شالش افتاده یا حجاب نداره باید مورد آزار کلامی و جنسی قرار بگیره ...اگه فکر می‌کنی دختری که آرایش یا تتو داره قصدش جلب توجه  دیگران ..  اگه فکر می‌کنی دختری که تو صفحه شخصیش عکس با پوشش دلخواهش میزاره باید مورد آزارقرار بگیره ... اگه فکر می‌کنی دختری که پریود شدن رو مخفی نمیکنه و پد بهداشتی رو تو کیسه مشکی نمیخره حیا نداره... اگه فکر می‌کنی دختری که چهار کلمه با یه مرد حرف زده و خندیده بی بند و باره ... اگه فکر می‌کنی به  اون دختری که تو خیابون بلند می‌خنده باید بد نگاه کرد و تیکه انداخت .. اگه فکر می‌کنی دختری که تو مهمونی لباس باز پوشیده باید با نگاهت آزارش بدی ... اگه فکر می‌کنی چون یک دختر مهمونی رفته و مشروب خورده حقشه مورد تجاوز قرار بگیره ... باید این رو بدونی ..... تو هم حامی تجاوزهستی... تو هم یک متجاوزی 
کلا انگار کرونا رو قبول ندارن همسرتون که اینقدر ناراحتت کرده نمیدونم توی ذهن این جور افراد چی میگذر ...

پير شدم سر اين قضيه ، بهش ميگم فقط زمان غذا ظرف كردن ماسك نزن از اولش بزن ميگه فاصله داريم رعايت ميكنيم و فلان