2777
2789
عنوان

گوشی چی بخرم؟؟؟؟؟

272 بازدید | 40 پست

گوشی شیائومی پیشنهاد بدین

حدود۵تومنی

اولویتام به ترتیب ایناست

دوربین

حافظه

باتری

انتن دهی و دیتا

سی پی یو

ظاهر

دل من تنگ بلوریست که یک ماهی قرمز دارد🐟یک تلنگر که به این تنگ بلورین بخورد،میشکند⚡آبش از پنجره چشمانم میریزد🌧💧ماهی سینه ی من میمیرد🐟🧡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ردمی نوت۸دارم خوبه

غیر از نوت ۸🤧🤧🤧گوشیه خوبیه ها ولی دختر خاله هام ک۱۲/۱۳سالشونه همشون نوت ۸ و ۸پرو دارن😐

دل من تنگ بلوریست که یک ماهی قرمز دارد🐟یک تلنگر که به این تنگ بلورین بخورد،میشکند⚡آبش از پنجره چشمانم میریزد🌧💧ماهی سینه ی من میمیرد🐟🧡

ردمی نوته هشته پرو حرف نداره

برا گیم هم خیلی مناسبه

بهترین پیشنهادمو دادم

شازده کوچولو : فرق دوس داشتن و عاشق شدن چیه ؟ اگع یک گل رو دوس داشتع باشی اونو میچینی ولی اگع عاشقش باشی هر روز بهش آب میدی و مراقبشی :) وجود ط تنها دلیله امید به فرداس ♥️ به سلامتی پدری که ساقی نبود اما عرق میریخت ما میخوردیم ..!

شوهر من میگه هر چی میخری بخر ولی سامسونگ نخر 

میگه چون اگر سوکت شارژش خرابش شد به راحتی درست نمیشه یا اکر ال سی دیش شکست دقیقا باید 60 درصد پول خریدشو بدی برا تاچ و ال سی دیش مثلا گوشیa51 پول ال سی دیش بدون دستمز 3 تومنه

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
اگه دوربین اولویتته پی سی لایت خوبه، 48 مگا پیکسله، قیمتشم دورو بر 6 تومن

ظاهرشم مهمه

ظاهرش چجوریه این؟؟؟

شوهر من میگه هر چی میخری بخر ولی سامسونگ نخر  میگه چون اگر سوکت شارژش خرابش شد به راحتی درست ن ...

خودم قبلا سونی داشتم الان یه ساله سامسونگ گرفتم مدل جدیدی هم هست ولی اب ریخت روش ال سی دیش داره میسوزه خون ب جیگررررم کرده

دیگه توبه کردم سامسونگ بخرم

یکی از دوستام میخواد A30s بخره.

تقریبا ۵ میلیونه.خیلی خوبه.

ضد آبه،شارژ سریع هم داره.

خدایا هرکی حسادت میکنه،دروغ میگه،تهمت میزنه،دو به هم زنی و سخن چینی و فضولی میکنه،لعنتش کن،به خاک سیاه بشینه🤲😊🙂😊😍😑😐