2777
2789
عنوان

شپشک برنج

| مشاهده متن کامل بحث + 1040 بازدید | 71 پست
یعنی چه ما هم داریم زندگی میکنیم بالاخره از این اتفاق ها برامون زیاد افتاده 

تو آفتاب بهش میگی بذار ک برنج کلا خورد میشه

نمیدونی واقعا 🤪🤪🤪🤷

تیکر رسیدن اندازه دورشکم از۷۳ب ۶۳در آینده نزدیک💜⁩⁦❤️⁩🧡💛👊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نور مستقیم که نه غیر مستقیم نور میخوره بش

نه پهن کن تو سایه خوب 

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
خیلی که احتیاج نیست تو افتاب بمونه نصف روز 

خوب گل من خراب میشه حتی ۵ دقیقه بزاره تو سایه خودش کشیده میشه میره منم پارسال برنجم شپش زد پهن کردم تو سایه بعدش با آبکش الکش کردم نمک زدم ریختم تو ظرف درست شد

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

ازماهم چون‌برنج خیلی تازه بودکرم انداخت  جلوی آفتاب که خردمیشه نزاشتم‌ نمک وسیرهم ریختم فایده نداشت بنابراین برنجها رادوباره ریختم داخل کیسه درشونم محکم بستم مثلا دوتاکیسه برنج راگزاشتم روهم‌وبینشون قرص برنج گزاشتم وهمه ازبین رفتن داخلش نه روی کیسه

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       

۲۲ بسته برنجمون شپشک زد  وهمشو ریختیم توپارکینک وسایه روی سفره وکلییییی بهش نمک وسیر زدیم ودور دیوارا پودر مورچه زدیم وبقیشم اوردیم شب به شب  روی پشت بوم پهن میکنیم ویه لامپ بزرگ روشن میکنیم وخداروشکر ازبین رفتن 

اولش چند ساعتی جلوی افتاب پهن کردیم نمیدونستیم یعنی مکافاتی بود بیاوببین بعد پرسوجو کردیم وهمشو برداشتیم