2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دختر من کلاس اول میره امسال ولی مدریه چیزی نگفته در مورد شبکه شاد باید چیکار کنم عزیزم؟هیچی ازش نم ...

اپلیکیشن شاد رو نصب میکنی بعدش شماره تلفنت رو وارد میکنی یه کد برات ارسال میشه اونم وارد میکنی وارد شاد میشی.بعدش گزینه ی ورود دانش اموز رو میزنی وکد ملی رو وارد میکنی و وارد کلاسها میشی...

ولی امسال هرچقدر تلاش کردم نشد

امسال خودمعلمین اسامیو وارد میکنن هنوز لیست کامل کلاسها مشخص نشده  بعدش یکی رو ادمین میکنن اون بقیه رو میاره 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
اپلیکیشن شاد رو نصب میکنی بعدش شماره تلفنت رو وارد میکنی یه کد برات ارسال میشه اونم وارد میکنی وارد ...

حتما تعیین‌انتخاب کلاس نشده فردا بامدرسه صحبت کن دوشنبه مدرسه ها بازن 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز