2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظر من جسد بعد از مرگ مثل ناخن جدا شده از بدنه همینقدر بی اهمیت و بی ارزش!این چیزا واسه ارامش خیاله بازماندگانه بیشتر

همه از نیسان میترسن من از ریپلای بدون لایک!اگه پست من کمکتون کرد ممنون میشم یه صلوات واسه مامانم بفرستید  

انقدر به پیکر مطهر امام حسین ضربه وارد شده بوده که بدنشون منسجم نبوده و قطعه قطعه بوده

و پارچه کفن نمیتونسته بدنو یکجا جمع کنه تا پیکر امام رو به خاک بسپارن

امام سجاد از حصیر استفاده کردن

این میخواد عمق فاجعرو برسونه

هرچند کفن مهمم هست هر جایی آداب خودشو داره

دور از جون عزیزی رو تصور کن بی کفن بمونه...

اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَصْحابِ الْحُسَیْنِ(ع)
به نظر من جسد بعد از مرگ مثل ناخن جدا شده از بدنه همینقدر بی اهمیت و بی ارزش!این چیزا واسه ...

بنظرم کسایی که روح پاکی دارن جسمشونم خیلی مهمه

مثل داستان خیلی از شهدا که پیکرشون بعد مدت ها سالم بوده و پیکر مطهر خود امام حسین که همچنان خون جریان داشته...

اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَصْحابِ الْحُسَیْنِ(ع)
به نظر من جسد بعد از مرگ مثل ناخن جدا شده از بدنه همینقدر بی اهمیت و بی ارزش!این چیزا واسه ...

ارتباط روح با جسم بعد از مرگ تا مدتی باقی میمونه نحوه کفن و دفن در میزان عذاب روح تاثیر داره

انقدر به پیکر مطهر امام حسین ضربه وارد شده بوده که بدنشون منسجم نبوده و قطعه قطعه بوده و پارچه کفن ...

اخه وقتی طرف مرده منظورم امام ها نیتسن ها کلا کفن و هرجیز دیگه ای مهم نیست فقط یک اداب. و رسوم که رواج پیدا کرده وگرنه کاربردی جر پوشیدن بدن مرده نداره

ارتباط روح با جسم بعد از مرگ تا مدتی باقی میمونه نحوه کفن و دفن در میزان عذاب روح تاثیر داره

اینو کجا شنیدید اضلا همچین چیزی نشنیدم و اصلا حرفتون دریت نیست ادم که مرد به طور کامب روح از بدن جدا میشه

روح دیگه کادی نیست که طرط کفن و دفن براش مهم باشه بالاخره روح جدا شده. و بدن بی ارزش میشه و مهم میست چه بلایی سرش بیاد

پس چرا اینهمه آداب کفن و دفن داریم از سر  بیکاری؟

احتمالا چن باری انجام شده  بعد مدتی مردم اوردنش توی دین و اداب دین داری همه چیز هایی که وجود داره رو خدا نگفته که بعضی چیزا ها از روی کار های عادی بوده مثلا کفن چه  سپدی جز پئشیدن بدن مرده داره که وقتی تو قبر میزارن کعلوم نشه؟ 

مردم متعصب ما فقط تعصب دارن یکم فکر نمیکنن 

اخه وقتی طرف مرده منظورم امام ها نیتسن ها کلا کفن و هرجیز دیگه ای مهم نیست فقط یک اداب. و رسوم که رو ...

برهنگی برای حتی بچه ی زشتی ی بی احترامیه

تصور کن وقتی میخوان کسیو جلو چشم ی عالمه ادم دفن کنن بعد بی پوشش باشه... تصویر خیلی بدیه

حتی اگه کسیم نباشه ادم دلش نمیا پاره تنشو یا اصلا ی انسان دیگرو بدون پوشش به خاک بسپره 

حالا تکلیف شرعی و ادابش به کنار

حالا بحث که به امام حسین برسه که برترین مردم هست ادم دلش پاره پاره میشه که به ی لباس کهنه که خودشونم با خنجر پارش کرده بودن از قبل ، رحم نکردن

و انقدر بدن بی گناه و معصوم ایشان از هم گسسته بوده که ...

خدای من امام بی سر بودن