2777
2789
عنوان

عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 698 بازدید | 70 پست
باشه عزیزم ممنون

متنفرم ازین ادمای پررو 

عقد خواهرم دختر عموم رفته بود کپی لباسم خریده بود بزور همراهم اومد عین موهام درست کرد اینقدر حرص خوردم عروسی کوفتم شد 

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت
نه اصلا نیاز به همراه نداری کاری حداری یه لباسه که پرسنل ارایشگاه خودشون تنت میکنن

باشه گلم ممنونم❤

زن عشق زايد و تو برايش نام انتخاب می‌كنی، او درد می‌كشد و تو نگران از اينكه بچه دختر نباشد! او بی خوابی می‌کشد و تو خواب حوريان بهشت می‌بينی، او مادر می‌شود و همه جا می‌پرسند نامِ پدر!

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

متنفرم ازین ادمای پررو  عقد خواهرم دختر عموم رفته بود کپی لباسم خریده بود بزور همراهم اومد عین ...

واقعا هدفشون چیه اخه

فقط میخوان حال ادمو خراب کنن😪😣

زن عشق زايد و تو برايش نام انتخاب می‌كنی، او درد می‌كشد و تو نگران از اينكه بچه دختر نباشد! او بی خوابی می‌کشد و تو خواب حوريان بهشت می‌بينی، او مادر می‌شود و همه جا می‌پرسند نامِ پدر!
خوشبخت بشی عزیزم😍

مرسی قربونت برم😍🥰

عزیزم برو ویژه عروس دوسه تومن بده ببینم بازم میاد مدل موهاشو مثه تو درست کنه یانه😀😂😂

ارایشگرم گفت سه و پونصد میگیرم

اونا همچنان مقاومت میکنن میگن یه روزه دیگه میایم

من تو مجلس برادرم به زن داداشم گفتم...فلانی من یه تاج کوچیک نیمه میخوام بزارم اشکالی نداره؟!

گفت نه تاج من بزرگ و کامله و متفاوتیم.

گفتم من لباسم یه فنر کوچیک داره،گفت منم تو مجلس داداشم لباس فنر دار داشتم همه منو با عروس اشتباه گرفته بودن.

با بزرگ مجلس که عمه ام بود مشورت کردم گفته عمه لباسم اینه ارایشم اینه گفت خیلی هم خوب ایرادی نداره‌

تو مجلسش خیلی زشت شده بود ،عروس سبزه با رژ لب بنفش اکلیلی! من سفیدم و با یه لباس قرمز و یه تاج کوچولو عالی شده بودم.بهمین خاطر اصلا خواهرشوهر بازی درنیاودم یه گوشه وایساده بودم و اصلا تو چشم نبودم گفتم عروسه وسط برقصه و....

دو ساله تمومه داره حرص میخوره نباید تاج میداشتی،نباید فنر میداشتی،منم خیلی گریه کردم.

تو فیلم عروسیش ببینی من فقط میام پول میدم بهشون و میرم کنار!با اینکه ما فقط یه خواهر و برادریم

ولی همچنان اون حرص میخوره.

وا بگو عروسی منه میخام تک باشم 

😣😣خودشون باید درک کنن

نه عزیزم ولی این درست نیست که بگن موهای مارو شکل موهای عروس درست کن خودش گفت ارایشگر گفته موهاتو با ...

کار بدی کردن.

نمیدونم شاید ارایشگرت نباید درست میکرد.

میگفت من دارم پول شنیون عروس ازین بنده خدا میگیرم!

من تو مجلس برادرم به زن داداشم گفتم...فلانی من یه تاج کوچیک نیمه میخوام بزارم اشکالی نداره؟! گفت نه ...

خب کار شما درست بوده که پرسیدی اون خودش اجازه داد

کار بدی کردن. نمیدونم شاید ارایشگرت نباید درست میکرد. میگفت من دارم پول شنیون عروس ازین بنده خدا م ...

حاضر شدن پول عروسو بدن به اریشگر

بگو آرایشگاهم گفته همراه قبول نمیکنم 

خودشون میرن میپرسن

الانم ارایشگرا بخاطر پول بیشتر قبول میکنن

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

خیانت دیدم

fa_ramane | 30 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز