2777
2789
عنوان

عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 698 بازدید | 70 پست

نه من که همراه نداشتم

ارایش عروس باید سوپرایز باشه

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😍😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همراه نمیخوای

باشه بهتر😍

زن عشق زايد و تو برايش نام انتخاب می‌كنی، او درد می‌كشد و تو نگران از اينكه بچه دختر نباشد! او بی خوابی می‌کشد و تو خواب حوريان بهشت می‌بينی، او مادر می‌شود و همه جا می‌پرسند نامِ پدر!

همراه داشته باشی حالش بهتره

اما اگر میبینی اذیتت میکنن بگو ارایشگرم گفته نیان!

بعدم عزت نفس داشته باش اومدو تو عروسی یکی سهوا موهاش شبیه تو شد!

تو خودتو قبول داشته باش قرار نیست بقیه رو مجبور کنی چی بپوشن چی نپوشن

نه من همراه راه نميداد اصلا وگرنه خيلي شلوغ مبشد

خوبه

زن عشق زايد و تو برايش نام انتخاب می‌كنی، او درد می‌كشد و تو نگران از اينكه بچه دختر نباشد! او بی خوابی می‌کشد و تو خواب حوريان بهشت می‌بينی، او مادر می‌شود و همه جا می‌پرسند نامِ پدر!

همراه لازم نیس 

واسه خواهرمم ارایشگر گفته بود همراه نیار

توام به اونا بگو ارایشگر گفته همراه نیار و از قبل با ارایشگرت هماهنگ کن . اگرم اومدن به ارایشگر بگو اونو مث من درست نکن بگه کار من زیر سوال میره

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت
همراه داشته باشی حالش بهتره اما اگر میبینی اذیتت میکنن بگو ارایشگرم گفته نیان! بعدم عزت نفس داشته ...

نه عزیزم ولی این درست نیست که بگن موهای مارو شکل موهای عروس درست کن

خودش گفت ارایشگر گفته موهاتو بالا درست میکنم شکل عروس نباشه خودم گفتم که مدل موی عروس خوشم اومده همونو درست کن

همراه لازم نیس  واسه خواهرمم ارایشگر گفته بود همراه نیار توام به اونا بگو ارایشگر گفته همراه ...

باشه عزیزم ممنون

بهمراه نیاز نداری گلم والا ارایشگاه ها لاین عروسشون جداست اکثرا و همراه راه نمیدن فقط خود عروس .&nbs ...

باشه عزبزم ممنونم

نه من که همراه نداشتم ارایش عروس باید سوپرایز باشه

دقیقا❤

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز