2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خانوم مسلمون نمیتونه با ادیان دیگه ازدواج کنه ، باید تغییر دین بده . 

احساس بدی دارم. رفتم تحقیق کردم متوجه شدم اگه جامون برعکس بود و من مرد بودم و اون زن میشد ازدواج کنیم. احساس میکنم جنس دسته دومم 

همسر منم مسیحی بود اما خودش خواست مسلمون بشه ، با اینکه ازدواجمون تو ایران نبود اما ته دل خودمم راضی نمیشد ازدواج اسلامی نداشته باشم بهرحال مقید و مذهبی نیستم اما مسلمونم و دینم رو قبول دارم . 

احساس بدی دارم. رفتم تحقیق کردم متوجه شدم اگه جامون برعکس بود و من مرد بودم و اون زن میشد ازدواج کنی ...

آخه اینا حکمت داره ، درست میگی اما لااقل تو زندگی من مهم بوده ، ببین مرد بهرحال طبیعتش اینه که بیشتر میتونه رو حرف خودش باشه ، ببین برادر من همچین ازدواجی کرده اما تو خونه فامیل همسرشم میره وامیسته نمازش رو میخونه ، انگار برا مرد راحتتره ، اما من اگه همسرم مسلمون نمیشد شاید خیلی جاها برام مشکل ساز بود ، حجاب ندارم یا ... ولی باور کن تو مسائل زندگی هم یه جاهایی کمک میکنه به آدم این اعتقادات . 

خیلی سخته همش با خودم میپرسم چرا نمیشه؟

ولا ما که خانوادههامون مخالف خیلی سرسخت بودن

چون چاره نداشتیم تصمیم به فرار گرفتیم

اما من گیر برادرای خودم افتادم با کتکی که بهم زدن یکما کما بودم وبعدش فراموش کاری ویکسال بعد عروسی با دختر عمم بعد که متوجه شدم پسرم بدنیا اومد 

الانم از زنم راضیم همه جوره درکم میکنه 

ولی غم سنگین یه گمشده ازیتم میکنه

ولا ما که خانوادههامون مخالف خیلی سرسخت بودن چون چاره نداشتیم تصمیم به فرار گرفتیم اما من گیر براد ...

تو که دیگه مردی مانع دینی نداری. تا بهعه حال هزار بار واسه اینکه زن به دنیا اومدم از خدا گله کردم انگار مرتکب یه گناه به اسم زن بودنم که تا آخر عمر باید تاوانش رو پس بدم

تو که دیگه مردی مانع دینی نداری. تا بهعه حال هزار بار واسه اینکه زن به دنیا اومدم از خدا گله کردم ان ...

درک میکنم چقدر سخته

درست میگی برا مرد راحتره اما شهرهای کوچک که قوم وطایف این  برای مرد هم سخته

اما توصیه میکنم براورد کن اگه امکانش نیست بهم برسین 

کم کم کات کنیین 

چون خیلی سخته