2777
2789
عنوان

همسرم😖😖😖😖

485 بازدید | 19 پست

الان بیدارم کرد گفت احساس کردم روحم جدا شد از تنم رفتم بالای آسمونا میگفت صدای شیون تون میومد حتی به حضرت عزرائیل هم سلام داده و ندیدشون. تا اسم بی بی فاطمه رو اورده بیدار شده نگرانشم فقط گریم بند نمیاد

زندگی  زیباست   ای زیبا    پسند

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم این تجربه و داشتم كه حس كردم روح از بدنم داشته جدا میشده، باورت میشه اوت لحظه گفتم خدایا الان نه خیلی كار دارم كه نكردم و دوباره روحم اروم اروم برگشت حس خوبیه مرگ البته وقتی كه سبك بال باشی و كارات و رو زمین انجام داده باشی

شوهر منم چند سال پیش تو محل کارش تو خواب و بیداری حضرت عزراییل رو دیده بود اوایل خیلی نگرانش بودم با اینکه خودش اصلا نمی ترسید بعد که دقت کردیم دیدیم چقدر از اون روز به بعد تو زندگیمون پیشرفت و برکت اومده چه گره هایی از کار و زندگیمون باز شده و زندگیمون از این رو به اون رو شد 

شما هم به فال نیک بگیرید خیره😉👍☘

و بلاخره روزی خدا نگاهی خواهد انداخت ❄
منم این تجربه و داشتم كه حس كردم روح از بدنم داشته جدا میشده، باورت میشه اوت لحظه گفتم خدایا الان نه ...

اره همسرمم همینو گفته به خدا . میگه خیلی حس خوبی بود و اینکه گفته من کلی کار داشتم انجام ندادم

زندگی  زیباست   ای زیبا    پسند