2777
2789
عنوان

همسرم😖😖😖😖

494 بازدید | 19 پست

الان بیدارم کرد گفت احساس کردم روحم جدا شد از تنم رفتم بالای آسمونا میگفت صدای شیون تون میومد حتی به حضرت عزرائیل هم سلام داده و ندیدشون. تا اسم بی بی فاطمه رو اورده بیدار شده نگرانشم فقط گریم بند نمیاد

زندگی  زیباست   ای زیبا    پسند

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم این تجربه و داشتم كه حس كردم روح از بدنم داشته جدا میشده، باورت میشه اوت لحظه گفتم خدایا الان نه خیلی كار دارم كه نكردم و دوباره روحم اروم اروم برگشت حس خوبیه مرگ البته وقتی كه سبك بال باشی و كارات و رو زمین انجام داده باشی

شوهر منم چند سال پیش تو محل کارش تو خواب و بیداری حضرت عزراییل رو دیده بود اوایل خیلی نگرانش بودم با اینکه خودش اصلا نمی ترسید بعد که دقت کردیم دیدیم چقدر از اون روز به بعد تو زندگیمون پیشرفت و برکت اومده چه گره هایی از کار و زندگیمون باز شده و زندگیمون از این رو به اون رو شد 

شما هم به فال نیک بگیرید خیره😉👍☘

و بلاخره روزی خدا نگاهی خواهد انداخت ❄
منم این تجربه و داشتم كه حس كردم روح از بدنم داشته جدا میشده، باورت میشه اوت لحظه گفتم خدایا الان نه ...

اره همسرمم همینو گفته به خدا . میگه خیلی حس خوبی بود و اینکه گفته من کلی کار داشتم انجام ندادم

زندگی  زیباست   ای زیبا    پسند
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز