2777
2789
عنوان

نا امیدی

142 بازدید | 18 پست

بچه ها یه وقتایی مثل امشب خیلی احساس نا امیدی دارم.حس میکنم هیچی خوشحالم نمیکنه و هیچ انگیزه ای برای هیچی ندارم  .مدتی بود برای به دست اوردن چیزهایی تلاشم میکردم حالا که به خواسته هام رسیدم دیگه برام لذتی نداره.دوست ندارم کار کنم دوست ندارم برم بیرون.به اینده امیدی ندارم برنامه ای ندارم .کلا ذوق هیچی رو ندارم

امیدت به خدای رحمن ورحیم باشه 

خداییکه همه نفس هات به اون بنده و تانخواد برگی از درخت نمیفته پاشو نماز بخون قرآن بخون به چیزهای خوب زندگی فکر کن

🥀امضا خدا زیره همه خواسته هایتان البته به شرط آنکه به صلاحتان باشد🥀💖یه دختره خاص از تبار زمستون💋💖

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو منی 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
امیدت به خدای رحمن ورحیم باشه  خداییکه همه نفس هات به اون بنده و تانخواد برگی از درخت نمیفته پ ...

امیدم به خدا هست ولی در کل احساس شادی نمیکنم دلگرم و دلخوش به چیزی نیستم زندگی یکنواخت و تکراری شده برام انگیزه برای کاری و چایی رفتن ندارم

هدف های بزرگ و پله پله برای خودت بزار  فکرکن به کارهاییکه میخوای انجام بدی به خوبی و بدی به سود و یانی ک برای خودت یا دیگران داره. 

خودت رو بیکار نزار سرگرم شو تا دیر وقت بیدار نمون به خاطرات بد فکرنکن

🥀امضا خدا زیره همه خواسته هایتان البته به شرط آنکه به صلاحتان باشد🥀💖یه دختره خاص از تبار زمستون💋💖

دوست عزیز 

بخاطر سندروم قاعدگی هست

اگر خیلی اذیت می شید باید باید دکتر قرص بگیرید

یک قرص خیلی ضعیف آرامبخش 

مثل سیتالوپرام ۱۰ میلی گرم

خیلی به شما کمک خواهد کرد که آروم باشید

هدف های بزرگ و پله پله برای خودت بزار  فکرکن به کارهاییکه میخوای انجام بدی به خوبی و بدی به سود ...

نمیتونم چیزایی که میخواستم بهش برسم دیگه خوشحالم‌ نمیکنه