2777
2789
عنوان

بیماری تنفسی

981 بازدید | 5 پست

سلام من ک شاید بعضی بشناسین(نی نی‌ سایتیها) مشکل تنفسی دارم و هر دکتری میرم هر کی یه چیز میگه یکی میگه آسم داری یک میگی پارک داری و یکی میگه تنگی نفس داری یکی هم میگه ناراسایی شش داری  

کلا ریختم بهم واقعا 

همیشه موقع هایی مثل هوایرم یا مثلا موضعی که عصبانی میشم یا میترسم انگار دارم خفه میشم حتی چند بار مرگم به چشمان دیدم😔

کسی میدونه کمکم کنه؟

سلااام به همتون🌵🤣❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چیکار‌ کردی خوب شدی ؟

منم دکتر زیاد رفتم یکی گفت کرونا داری احتمالا.یکی گفت ریه هات عفونت داره.یکی گفت سینوسات عفونت داره... ۳.۴نفر گفتن پنیک داری.

پنیک یه جور بیماری روحیه که از یه سری مشکلاتو ناراحتیایی که آدم داره به وجود میاد.استرس ترس ناراحتی شدید... اینا باعث میشه پنیک بیاد سراغت.دکترم به من گفت باید ۶.۷ماه قرص های اعصابی که داده بود استفاده کنم گفت یا باید کامل دورت تموم شه و اگه قطعش کنی دوباره برمیگرده و حتی شدیدتر میشه یا کلا قرص مصرف نکنی و خودت کنترلش کنی.

من چون تو اقدام بودم قرص نگرفتم خودم کنترلش کردم.۳ماه طول کشید تا به حالت قبل برگردم ولی خداروشکر تموم شد.

اول این که باید باور کنی بیماریت فقط ذهنیه و جسمی سالمی دوم این که خودتو سرگرم کن با چیزائی که دوست داری.مثلا من یه چندتا گل خریدم با اونا سرگرم شدم تا حمله میخواست دست بده میرفت اونارو آب میدادم برگاشو پاک میکردم آب اسپری میکردم آهنگ شاد میزاشتم بهش فکر نمیکردم تا یهو میدیدم حمله رد شده.کلا این که به چیزای خوب فکر کنی و سرتو گرم کنی از چیزای ناراحت کننده دور باشی خیلی مهمه کم کم رفع میشه

عشقا واسه حاجتم یه صلوات بفرستید💕
چیکار‌ کردی خوب شدی ؟

سلام دوست عزیز پیام شما رو دیدم من انرژی درمانگر خوب میشناسم که کارشون بقدری تضمینی هست که هزینه رو بعد از درمان میگیرن شماره تماسشونو براتون میذارم انشاالله شفا باشه ۰۹۳۰۷۰۱۳۹۷۶