2777
2789
عنوان

زندگی نحس من

760 بازدید | 39 پست

دوستای عزیزم سلام. عزاداری هاتون قبول باشه. 

بچه ها‌ انقدر دلم گرفته، احساس میکنم هيچ ارزشی برای همسرم ندارم. برای این تعطيلات محرم‌ اومدیم روستای همسرم و همسرم یه دخترعمه دارن ک خیلی باهمدیگه راحتن و مدام شوخی خنده دارن. خنده های از ته دل و هرهر خنده هاشون همیشه به‌راه. امروز ک روز تاسوعا بود دلم خون بود واقعا ، چون هرچی به همسرم میگم من از این رفتار خوشم نمیاد و راضی نیستم و همسرم در جواب میگه بیخود ناراضی هستی. منو نادیده میگیره. واقعا دلم شکسته، چرا مردا سنگین بودنو فقط برا زن میدونن و خودشون هرکار بخوان میکنن. من چیکار کنم واقعا. همش با خودم فکر میکنم جدا بشم بهتره . نمیدونم شایدم خیلی از شماها الان به این حرفای من بخندین اما من ذره ذره دارم تو زندگیم آب میشم و اصلا دست خودم نیست این حساسیتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درک میکنم

بگو ک اصلن از این رفتارش خوشت نمیاد و نمیخای دیگ تکرار شه وگرنه مجبور ب طلاق میشی

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    

بشین کنارش از جات جم نخور وقتی هم اون اومد بهش رو نده و اگه حرفی زد بهش تیکه بنداز بی محلی کن پاشه بره ولی چسبیدن به شوهرت باعث میشه اون نیاد با گفتن به شوهرت چیزی حل نمیشه بلکه بیشتر لج میکنه و بگو بخند میکنه تا حرص تو رو دربیاره