2821
2789
عنوان

تزریق چربی

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 24 پست
منم توفکرشم انجام بدم

آره منم از بس رژیم گرفتم ی مدت هم مشکل فکری داشتم صورتم داغون شو و زیر چشمام

شمایی که داری امضام رو میخونی خواهش میکنم ی صلوات بفرس حاجتم رو بگیرم ایشالا خدا کمکت کنه 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اره دیدم...میخواست گونه هاش برجسته شه از رون پاهاش گرفتن تزریق چربی کردن

خوب بود؟ راضی بود؟ هزینشو. نگف؟ 

شمایی که داری امضام رو میخونی خواهش میکنم ی صلوات بفرس حاجتم رو بگیرم ایشالا خدا کمکت کنه 

[QUOTE=152997381]صورت نه ..ولی از شکم برداشتن تو ب ا س ن  زدن ..اینو داشتیم۰[/QUOTE

ماندگاری چن سال بود؟ 

من زنداییم رفت چربی های صورتشو تخلیه کرد صورتش استخوانی تر بشه 😐😐😐 قشنگ تر هم شد

صورت من زیادی استخونی شده بدم میاد دیگه وگرنه من خودم از صورت تپل بدم میاد

اسی تو همونی نیستی که با کاربری رها خوشگله تایپیک زده بود در همین مورد؟

نه گلم ن همین ی کاربری رو دارم 

خوب بود؟ راضی بود؟ هزینشو. نگف؟ 

فکر کنم  زیر دو تومن یا سه دقیق یادم نیست راستش روی گونه من خوشم نیومد،،گونه های خودش خوب و اندازه بود،،اما یکی از آشناها چونه اش خیلی صاف و کوچولو بود اون تزریق چربی کرد قشنگ شد..

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است
فکر کنم  زیر دو تومن یا سه دقیق یادم نیست راستش روی گونه من خوشم نیومد،،گونه های خودش خوب و اند ...

من جدیدن دوس دارم انجام بدم میترسم آخه فیلمشو دیدم سوزنش وحشتناک بود 😬😬