2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والله چرا نداره

چرا که داره اما هر کسی باید علتش رو در ضمیر خودش و با توجه به اعمالش پیدا کنه

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
ناراحتم که از بچگی تا حالا شرکت کردم بدون ذره ای درک و تغییر ....

همین ناراحتی خیلی خوبه و میتونه نقطه ای باشه برای شروع

شروع کنید به خوندن زندگانی و هدف قیام امام حسین...تفکر کنید و مباحثه تا به نتیجه برسید

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

اتفاقا تو ایمانت از خیلی از اونا ک فکر میکنم حسینی آن بیشتره چون ذهنت درگیره و اینکه می‌دونی باید ی تغییر ایجاد کنه تو زندگیت

البته من با ی خواب ب باور کربلا رسیدم و الان اسم حضرت عباس میاد بغض میکنم اگه تیپ و قیافم و ببینی خندت میگیره چون این حرفا به ظاهرم نمیاد اما مطمئن باش توام ی روز ی جا ب باور عمیق می‌رسی چون درگیرشی

الهی العفو

از خودش بخواه دلت رو روشن کنه خیلی مهربونه ❤آقا عشقه کافیه ازش بخوای راه جلو پات بذاره اونوقته که معجزه رو میبینی منم دعا کن...حتم دارم ی نیم نگاهی بهت کرده که حالا هی از خودت میپرسی چرا ؟ قدر خودتو بدون خواهرم❤

خدایا...آشوبم آرامشم تویی...❤ الان دیگه پنج گل😍