2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم حس نداشتم ولی الان یادم نمیاد دنیای قبل بچم چه مزه ای بود

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

طبیعی نیست، ولی خواسته‌ها و نیازها و علایق و اولویت‌های آدما فرق می‌کنه

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

با عرض معذرت از استارتر 

خواهش می کنم خانوما لطفا گزارش بزنید برای این تاپیکم صلوات می فرستم براتون لایک کنید تا اسمتون رو ببینم 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3355991/رفتار-جاریم-جلوی-شوهرم?postId=108006976

خدایا شکرت

ماهم 4 ساله ازدواج کردیم حس بچه نیس مخصوصن همسرم حالا یه دلیل داریم اینکه من هنوز درسم تموم نشده ولی مطمینم بعدشم همسرم راضی نمیشه خودمم خیلی تمایل ندارم انگار به زندگی دو نفره عادت کردیم

اسم کاربریم ربطی به زایمان طبیعی نداره .انقد نپرسید 😅😅😅 یک وسیله جراحی دندونه 🙄🙄🙄🙄🙄

5 سال زیاده طوری که تو عقد نامه هم یه ماده گذاشتن برای زوج هایی که 5 سال از ازدواجشون گذشته و  تا این مدت صاحب فرزند نشدن و مایل به فرزند آوری باشند فکری برا خودشون بکنن

ز آتش پنهان عشق هر که شد افروخته    *    دود نخیزد از او، چون نفس سوخته    *   دلبر بی خشم و کین، گلبن بی رنگ و بو ست    *   دلکش پروانه نیست، شمع نیفروخته     *   در وطن خود گهر، آبله ای بیش نیست  *   کی به عزیزی رسد، یوسف نفروخته

من بعد ازدوسال زندگی تو خواستن بچه دارم هلاک میشم😔😪 انقدررررر که بچه دوست دارم🤤😁 یه موجود فسقلی با اون دستای کوچولوی تپلیش 🤩 اخه چرا دوسش ندارین؟

تیکر ارزوی دختر دارشدنم 😍 یه دختر مو فرفری😍
من بعد ازدوسال زندگی تو خواستن بچه دارم هلاک میشم😔😪 انقدررررر که بچه دوست دارم🤤😁 یه موجود فسقلی ...

چون اون فداکاری رو تو خودمون ندیدیم از همه چی بگذریم برا بچمون

اسم کاربریم ربطی به زایمان طبیعی نداره .انقد نپرسید 😅😅😅 یک وسیله جراحی دندونه 🙄🙄🙄🙄🙄