2777
2789
عنوان

مادر شوهرم 😠😠😠😠

243 بازدید | 4 پست

قرار بود اولش  بعد زایمانم بیاد از شهرستان یه هفته ای بمونه پیشم اما  انگار تو خونه با پدر شوهرم دعواشون شده میخواد  تنبیه اش کنه با دختر ش بیاد تقریبا میشه یه هفته قبل زایمانم مطمعنم اینقدر زود بیاد دو روز بیشتر بعد زایمانم نمیمونه اینجوری دردی از من دوا نکرده .. اخه من که خونه مادرممم شوهرمم پیش منه  برا خورد و خوراک  ..انگار داره میاد به اسم زایمان من بشینه کارای پسر کوچیکش که خونه مجردیه و کمر درد داره ارو انجام بده..یه مقدار عصبی شدم ،هم بدجنسیم گل کرده اینقدر زود میاد 😂هم اینکه الان کاربردی برامون نداره فقط میخواد به قهر از خونه شوهرش بیاد 😁بعدش هم کلا از اول خط و نشون کشید من دو روز بیشتر نمیتونم پیشت بمونم ..اخه دخترش هم بچه کوچیک داره سنش هم کمه تو روستاس میر کمک اون ... چی جوری بهش بگم به این زودی نیاد؟؟ دلم  میخواد نزدیک زایمان بیا از اونور بمونه کنارمه کمکم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

مادرشوهرم به هزینه شوهرم ۱۵ روز قبل زایمانم اومد ۱۵ روز بعدش رفت

هیچکاریم نکرد برام

فقط حرف وتیکه وزخم و دعوا وقهر

این بارداری اولم بود

الان دوباره باردارم

براخودش نقشه کشیده بود باز بیاد

هرچی به شوهرم گفت بیا دنبالم بیام نرفت گفت لازم نیس

کروناس خطرناکه بمون خونت

اگر کمکت میکنه دو روزم خوبه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالا قهر کرده بذار بیاد دیگه کجا بره خوب؟

از شهرستان میخواد بیاد من با اومدنش مشکل ندارم اما خب بیاد از اونور هم بشینه کمک من باشه

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

مادرشوهرم به هزینه شوهرم ۱۵ روز قبل زایمانم اومد ۱۵ روز بعدش رفت هیچکاریم نکرد برام فقط حرف وتیکه ...

کمک میکنه خدایش هر وقت میاد باردار نبودمم کمک میداد ظرف میشست غذا میپخت