2777
2789
عنوان

کاربرجدیدم کمک

127 بازدید | 11 پست

سلام میشه بگید با خانواده ای باهاشون تفاوت عقیده ای و فکری دارم چیکار کنم؟ تمام عمرم دارم کارایی رو میکنم که باورشون ندارم...خانوادم رو دوست داشتم اما همیشه دعوا دارن باهام..میگم تو دیندار نیستی مثل ما نیستی...

میشه یه راهنمایی بکنید؟

💜 I  AM  ARMY💜 🌈در انتظار تایپ مورد نظر!...👽txt❤moa

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دنیای بیرون خونه برای ماها سخته عزیزم. برای پسرها هم که توی جامعه راحتی بیشتری دارن سخته، دیگه چه برسه به ما. کمترین تنش رو باهاشون داشته باش و سعی کن یه طوری کنار بیای، روی درست یا یه حرفه کار کن که وسیله استقلالت بشه.

Wer wartet mit Besonnenheit, Der wird belohnt zur rechten Zeit

دنیای بیرون خونه برای ماها سخته عزیزم. برای پسرها هم که توی جامعه راحتی بیشتری دارن سخته، دیگه چه بر ...

بهترین دوست من یه ترنسه که قرار دوسال دگ عمل بشه اونوقت خانواده من همه ی ترنسارو وقیح میدونن متاسفانه

💜 I  AM  ARMY💜 🌈در انتظار تایپ مورد نظر!...👽txt❤moa

اعتقاداتتو تو دلت نگه دار منم از لحاظ عقیدتی شبیه مادرم نیستم ینی هیچکدوممون نیستیم مامانم خانم جلسه ای میباشد برا خودش ولی ما کاری باهاش نداریم و درگیر نمیشیم باهاش 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
بهترین دوست من یه ترنسه که قرار دوسال دگ عمل بشه اونوقت خانواده من همه ی ترنسارو وقیح میدونن متاسفان ...

میتونم درک کنم چقدر این تفاوت فکر آزاردهنده‌ست عزیزم.

پدرشوهر من ترجیح میده بچه‌ش مرده بود تا این که ترنس باشه، از نظر فکری هم کاملا مخالف همن، پدرش آدم به شدت متعصبیه، اون‌قدر که حتی غذایی که شوهرم میپخت رو هم نمیخورد و به برادرش هم یاد داده بود نجسه، نخوره! شوهرم بارها میخواست بره از خونه، اما اون شکلی اصلا معلوم نبود چی میشد آینده‌ش، موند و از ۱۸ سالگی رفت دنبال کار و استقلال مالیش هرچند حقوقش خیلی کم بود باعث شد کم کم از زیر سلطه خانواده‌ش بیاد بیرون. میخوام بگم برای تو هم مهمترین چیز همین استقلاله، که ببینی از چه راهی راحتتر به دستش میاری.

Wer wartet mit Besonnenheit, Der wird belohnt zur rechten Zeit