2777
2789

یکیو میشناختم زدن ترکوندنش😒

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من واسه آزمون وکالت میخونم درسمم خوبه گاهی دلزده میشم ی حس ششمی بگه قبول میشم یانه

اره

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

حس من میگه قبول میشی😃

حس شیشمی؟

امسال ب هدفم میرسم؟

دوستم خیانت میکنه

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
من واسه آزمون وکالت میخونم درسمم خوبه گاهی دلزده میشم ی حس ششمی بگه قبول میشم یانه

اولا توکلت به خدا باشه. و بعد نذر امام حسین کن. باور کن جواب میگیری. من هم جند رور پیش امتحان  داشتم اینقدری استرس داشتم که هی میگفتم امتحان نمیدم. اما خدا رو شکر امتحانم عالی د

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
اولا توکلت به خدا باشه. و بعد نذر امام حسین کن. باکر کن جواب میگیری. من هم جند رور پیش امتحان   ...

متوجه نشدم باکر کن یعنی چی

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ،وزن شروع ۷۵،وزن ۶ ماه دیگه ۵۵
این جوری سخته جواب بدم یه وقت غلط در میاد باید بگی هدفت چیه تا روش تمرکز کنم

شاگرد اول شدن

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃