2821
2789

یکیو میشناختم زدن ترکوندنش😒

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من واسه آزمون وکالت میخونم درسمم خوبه گاهی دلزده میشم ی حس ششمی بگه قبول میشم یانه

اره

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

حس من میگه قبول میشی😃

حس شیشمی؟

امسال ب هدفم میرسم؟

دوستم خیانت میکنه

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
من واسه آزمون وکالت میخونم درسمم خوبه گاهی دلزده میشم ی حس ششمی بگه قبول میشم یانه

اولا توکلت به خدا باشه. و بعد نذر امام حسین کن. باور کن جواب میگیری. من هم جند رور پیش امتحان  داشتم اینقدری استرس داشتم که هی میگفتم امتحان نمیدم. اما خدا رو شکر امتحانم عالی د

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
اولا توکلت به خدا باشه. و بعد نذر امام حسین کن. باکر کن جواب میگیری. من هم جند رور پیش امتحان   ...

متوجه نشدم باکر کن یعنی چی

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ،وزن شروع ۷۵،وزن ۶ ماه دیگه ۵۵
این جوری سخته جواب بدم یه وقت غلط در میاد باید بگی هدفت چیه تا روش تمرکز کنم

شاگرد اول شدن

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
2824
2823
2791
2779
2792