2777
2789
عنوان

دل شکسته ها 😔 😔

129 بازدید | 8 پست

خدایا به حق این شب عزیز خدا قسمت میدم 🙏🏻❤️شفا همه مریضا بده شفا منم بده شفا مامانم بده  همه جوونا خوشبخت بشن  وعاقبت بخیر بشن از شر این کرونا لعنتی همه جهان راحت شن به زودی خدایا امشب خیلی دلم شکسته خیلیا با حرفاشون دلمو شکوندن کمک کن بچه ها براتون دعا میکنم برام دعا کنید تو رو خدا حالم خیلی بده 😔

التماس دعا برام دعاکنیدمامان بشم 

وایکاشکی فقط دل شکسته بودن بود ولی بیماری نبود انشالله خدا همه بیمارا و شما و مادرتان را شفا بده منم بده 

اینقدر خیره میشدند به لحظه های خوش زندگیم اینک خاطره های خوش گذشته عذابم میدهد ولی منکه به شوری چشم اعتقادی نداشتم😔........دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ.........نی نی سایت و کاربرای نی نی سایت به من یاد دادند که اینجا نه می تونم درد دلم را بگم مورد تحکم قرار میگیرم نه میتونم در مورد مشکلات زندگیم بگم مورد قضاوت دیگران قرار میگیرم نه میتونم از خوشی های زندگیم بگم مورد خوشبحالت و حسودی دیگران قرار میگیرم و نه می تونم از مشکلات دنیایی بگم چون قطع کاربری میشم پس بنابراین سکوت میکنم.

مهربونا میشه برای منم دعا کنین درس بخونم و تو دانشگاه خوب قبول بشم و به شغل دلخواهم برسم💚💚💚💚

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایشالا همه بیمارا از جمله ماد مهربونتون به لطف خدا شفا بگیرن و همیشه شاد و سلامت باشن

الهی آمین💚

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال 

الهی که خود خدا و امام حسین به دل شکسته ات نگاه کنن. الهی زینب سینه و دل سوخته خودش کمکت کنه. الهی حاجت رواشی

پدرم سایه ی سر بود و مرا نور امید😭 پدرم رروشنی محفل ما چون خورشید😭 پدرم خنده به لب بود و همه فهمیدند😭 بعد او خنده به لبهای من و ما خشکید😭😭😭 بابایی بابای مهربونم دلتنگتم😭
الهی که خود خدا و امام حسین به دل شکسته ات نگاه کنن. الهی زینب سینه و دل سوخته خودش کمکت کنه. الهی ح ...

ممنون عزیز دلم همچنین خواهر ❤️🙏🏻

ایشالا همه بیمارا از جمله ماد مهربونتون به لطف خدا شفا بگیرن و همیشه شاد و سلامت باشن الهی آمین💚

از خدا میخام شما هم حاجت روا شین انشاالله 🙏🏻❤️

وایکاشکی فقط دل شکسته بودن بود ولی بیماری نبود انشالله خدا همه بیمارا و شما و مادرتان را شفا بده منم ...

انشاالله 🙏🏻🖤🌸