2777
2789
عنوان

جلوگیری ازحاملگی

378 بازدید | 47 پست

خانوما باپیش آبم امکان بارداری هست؟من یه پسردارم ودخترمم توراهه وخداخواسته شدحالادیگه بچه نمیخوام بعداززایمانم میخوام ایودی بزارم بنظدتون کافیه یاچیکارکنم؟؟شوهرمم راضیه بره عمل ولی من ازعوارضش میترسم

دراین دنیااگرغم هست صبوری کن خداهم هست😔😔

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

چند وقت بعد زایمان میشه ایودی گذاشت؟!

منم ۱۶ روزه زایمان کردم

میخوام ایودی بزارم و جلوگیری طبیعی هم داشته باشیم

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
چند وقت بعد زایمان میشه ایودی گذاشت؟! منم ۱۶ روزه زایمان کردم میخوام ایودی بزارم و جلوگیری طبیعی ه ...

منم همین فکرودارم فک کنم خونریزیت قطع شدبایدبری بزاری تاچهلم

دراین دنیااگرغم هست صبوری کن خداهم هست😔😔