ماه پیش پریودم سه روز عقب افتادم فکز مکردم باردارم که پریوذ شدم البته قصد بارداری ندارم الان بچه ام ۶ ماهشه کوچیکه شوهرم متاسفانه جلوگیری نمیکنه به هیچ طریقی این ماه الان ۵ روزه عقب انداختم الان چهارمین ماهه بعد زایمانم باید پریوذ میشدم نمبدونم امکان بارداری هست یا هنوز هورمونام تنظیم نشده؟؟
بله هست چرا توقع جلوگیری از شوهرت داری خودت باید یه چی استفاده کنی ببین بهت آمپول میسازه آمپول بزن اگ دل و جرئت داری ک دستگاه بزار بخدا تو این دوره و زمونه بچه انقد دردسر داره که آدم از بچه دار شدنش صدبار پشیمون میشه مخصوصا اگ مث من سنت کم هم باشه
بله هست چرا توقع جلوگیری از شوهرت داری خودت باید یه چی استفاده کنی ببین بهت آمپول میسازه آمپول بزن ا ...
اره والا از پس خرج این بکی هم برنمیایم چه برسه یه بچه دیگه مستاجر هم هستیم اصلا تو همه چی مونذیم یهوانقدر گرونی شد از همه چی جا موندیم حالا با بچه دوم دیگهذنمیدونمچیکار کنیم
اره والا از پس خرج این بکی هم برنمیایم چه برسه یه بچه دیگه مستاجر هم هستیم اصلا تو همه چی مونذیم یه ...
بابا اصلا بچه های الان یه خصلتایی دارن که از اعصاب. آدم کار میکشن ب قرآن من سر شیر خوردن دخترم پیر شدم .نه سینه میگیره دیگ نه شیر خشک و درست و درمون میخوره نه غذارو دائمنا هم در حال شلوغ کردن و ورجه وورجه است و منم همش درحال حرص و جوش خوردن