2777
2789
عنوان

لوازم آرایش

134 بازدید | 18 پست

بچه ها من پوستم خیلی بد نیست اما عالیم نیست ولی با آرایش خیلیییی خاص میشم خدایی🤗

ولی همه میگن ارایش پوست و خراب میکنه سر همون منم خیلی کم پیش میاد آرایش کنم میشه بهم بگید برای آرایش روز مره چی استفاده میکنی پنکک یا کرم پودر مارکش چیه اگه نه برای استفاده هرروز چی استفاده میکنید 

پس این بازیگرا چی استفاده میکنن ک همش آرایش دارن و پوستشونم عالیه تورووووو خدا بمنم بگید 😫😭😭😭

من ک سالهاس فقط ضدافتاب و محصولات مراقبتی استفاده میکنم. پوستمم عالیه خدارشکر 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

منم مث شما را تفاوت اینچ بدون آرایش هم جذاب هستم خب 😍😍🙂☺️☺️

یه خانوم متعهد و وفادار به همسرم هستم ❤️             👈 با افتخار باید بگم که مهربون تر و خوشگل ترو با وفا دار تر و خوش تیپ تر و جیگر تر  از اون ندیدم و به همین دلیل اون رو مردترین مردها میدونم 👉                              پنج ساله پیشم هست و چهار ساله خانوم خونش هستم ☺️😍❤️                                                        👩‍❤️‍👩 تو مرا جان و جهانی حضرت یاااار 👩‍❤️‍👩

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من هیچی نمیزنم ...مهمونی فقط رژ ریمل

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی
هرروز پنکک و کرم ب صورتاتون میزنید؟؟؟ حیفه پوستتونه بخدا من آرایش روزمرم خط چشمه فقط

نه نمیزنم میگم این خانمایی ک هرروز میزنن چیکار میکنن ک هم همش آرایش دارن هم پوست خوب

نه نمیزنم میگم این خانمایی ک هرروز میزنن چیکار میکنن ک هم همش آرایش دارن هم پوست خوب

کسی ک هرروز کرم میزنه صورتش امکان نداره پوستش بعد ی مدت ک مدام استفاده میکنه خوب بمونه

لطفا لوازم ارایشی ک استفاده میکنید و بگید و مارک خوبی ک ضرری به پوست نرسونه لطفا معرفی کنید البته بر ...

شرط اول برای داشتن پوست خوب همراه با آرایش ایناست:

از لوازم آرایش اصل و مناسب پوستت استفاده کنی (کلا تمام محصولاتی که میخری چه آرایشی چه مراقبتی باید مناسب پوستت باشن) 

نذاری آرایش خیلی روی پوستت بمونه

اول آرایشت رو با میسلار واتر پاک کنی.. بعد با شوینده بشوری پوستت رو

مرحله ی کلی برای داشتن پوست خوب هم محافظت از اون هست(همه چیز رو مرحله به مرحله مینویسم) 

بعد پاک کردن پوستت از آرایش از تونر.. آبرسان.. دورچشم .. مرطوب کننده و بالم لب استفاده کنی(آرایش نداشتی از مرحله ی شوینده شروع کن) 

ضدآفتاب بیرنگ همیییشه همراهت باشه استفاده کنی

(بیرون میری 2 بند انگشتت ازش بزن و 20 دقیقه صبر کن جذب بشه بعد برو) 

در هفته دوبار هم ماسک بذار

حالا بگو تا چه حد میتونی برای هر محصول هزینه کنی بهت بگم

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
برای لوازم آرایش تا ۵۰۰ مشکلی ندارم 

برای هر قلم؟ 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔