2777
2789
عنوان

عمو 😭😭😭😥😥😥

333 بازدید | 21 پست

عموم اومده پیش ما مامانم میگه بیا برو پیش عموت  دلم نمی خواهد برو چون  پسر عمو هام و زن عمو (همین که خونه هست میگه شما جادو میکنید 😡😡😡 )ولی ما با چشم خودمون دیدم که جادو هاشون از داخل خونه مون بیرون اومده 😥😥😥 من محصل هستم میخوام برو دفتر بیارم داخل دفترم یه چیزی بنویسم  ولی نمیخوام جلوی عموم برو تا ساعت 3 شب همینجاست 😐😐 چیکار کنم؟ باید مشق ها مو بفرستم برای استادم 17 سالمه کلاس ترم تابستانی آنلاین گرفتم 

نمیخوام برم پیش عموم برای اونایی که متن بالا رو نفهمیدن 

حالمون خوبه چون بالاسرمون خدا است    نی نی یار جون خانواده شوهرت نترکون. مجردم تیکر تولد رلمه🫶🏻🫶🏻 یک عدد کنکوری  برای قبولیم و رسیدن به پزشکی که آرزومه یه صلوات میفرستید 🥲🥲 ❤️🙏🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐😳😳😳

میزنم گیتار و میخونم🎻🎶میزنی زار و میدونی💔من اینجوری خالی میشم🎶تو اینجوری نمیتونی💔 میرم توو ماشین و فقط💔با یه موزیک دادمیزنم🎶 میرم ولی یادت نره💔برنده ی بازی منم✌ برو و دوراتوبزن😏🎶میرم و دور نمیزنم💔 برو و غراتو بزن🎶میرم و غر نمیزنم💔 میرم و کل این تنم🎶 پُره از زخمِ توئه💔 دل من پَر پَره اما🎶میرم و غنچه میزنم💔

وای چه آدمهایی هستن اهمیت نده برو درستو بنویس

لطفا فقط خانم ها در تاپیک های من شرکت کنن بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

چی از تو حیاطتون دراوردین؟

مو سر 

حالمون خوبه چون بالاسرمون خدا است    نی نی یار جون خانواده شوهرت نترکون. مجردم تیکر تولد رلمه🫶🏻🫶🏻 یک عدد کنکوری  برای قبولیم و رسیدن به پزشکی که آرزومه یه صلوات میفرستید 🥲🥲 ❤️🙏🏻

جادو کردن همین کاغذ ها هست آیه برای جادو به عربی می نویسن 

سر بحث یه زمین 

موی کی بوده عزیزم؟موی پدرتون؟

نمیدونم حتی داخل کتاب ها مون میگذاشتم تا درس نفهمیدم 😭😭😭😭😭