2777
2789
عنوان

بچم دنیا اومد

183 بازدید | 16 پست

سلام دوستان بچم دنیا اومد سزارین شدم با بی حسی توصیه میکنم سزارین نکنین بخدا طبیعی خیلی بهتره ی روز درده بقیش راحتی ولی سزارین واقعا وحشتناکه مفخم خیلی زیاده شیرمم کمه میشه در این موردا کمکم کنید در ضمن برای اونایی ک گفته بودت دعا کردم مخصوصا برای اونایی ک منتظرن

ووی 😍خدانگهش داره عزیزم مرسی از دعات ❤

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مبارک باشه مامان خانوم  خدا برات نگهش داره 

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 

تبریک میگم عزیزم عرق زنیان نفختو خوب میکنه

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.

جااانم خدا ببخشه بهت💗

🌸 بِـسْمِـ اللهِ الـرَحْمـٰانـِـ الـرَحـيـمْـ 🌸بالاخره یه روز سرد دی ماه که آفتاب از لا به لای شاخ و برگ درختان خودشو نشون میده...قبل از ظهر دختر قشنگم به طور طبیعی پا به این دنیا میذاره و خونوادمونو سه نفره میکنه👨‍👩‍👧 اون روز بهترین روز زندگیه منه...باهم دیگه همون روز مرخص میشیم و همه‌ی اون چشم انتظاریا تموم میشه...ان شاءالله🙏

مبارکت باشه

اره واقعا حرفات کاملا درسته منم طبیعی بودم بعد اینکه نی نی اومد دیگه هیچ دردی نداشتم خیلی خوب بود 

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
مبارک باشه عزیزم . من که سز بودم و بی حسی خیلی راصی بودم و عالی بود  برای شیرت هم پودر شیر افز ...

با اجازا از استارتر. من سزارین قبلی با بیهوشی بود که خیلی عاای بود الان میگم این یکی رد با بی حسی به دنیا بیارم میخواستم بدونم خوبه چیزی متوجه نمیشی؟