2777
2789
عنوان

بچها میشه بیایین

71 بازدید | 14 پست

احساس خفگی میکنم دلم گرفته بیرونم میرم بازم همونجوریم بنظر شما چرا اینجوریم 

ی دختر معمولی دنبال توجه میگرده ولی ی دختر قویی دنبال هدفاش میره 

هوووم. منم گاها اینجوری میشم. 

یه چیزی تو دلت مونده. نمیدونی به کی بگی. براهموووونه

گروه قرمز❤️وزن فعلی:80☹️❤️هدف اول:70🙂❤️هدف دوم:60😮❤️هدف سوم :50❤️😂😂قد:157❤️❤️مشوق من؟ :@s_army(عاشقتم)😐💔😂تنها دلیل زندگی کردنم، کم کردنه وزنمه. بزودی خاله هام بهم میگن تو از ما لاغر تر شدی. به امید اون  رووووز. با تاپیک بامدادخمار😂💔😎

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آدمه گاهی این حالی میشی خو حواستو پرت چیزی کن انرژی مثبت بده به خودت

هرکاری میکنم خوب نمیشم فقط امروز نیس ک همیشه اینجوریم 

هوووم. منم گاها اینجوری میشم.  یه چیزی تو دلت مونده. نمیدونی به کی بگی. براهموووونه

دلم میخواد گریه کنم اما گریمم نمیاد 

چیزی داره اذیتت میکنه رفیق یه حس یه چیزی خودت بگو شاید خوب شدی خوبم نه اما آروم شاید

انگاری ی بغض بزرگی توی دلمه اما گریمم نمیگیره 

انگاری ی بغض بزرگی توی دلمه اما گریمم نمیگیره 

رفیق چرا خو ببین اگر نمیخوای در موردش حرف بزنی خودت بشین باخودت بگو این منو ناراحت کرده باخودت بشین حلش کن نزار روحت مریض شه آخه هرروز این حال خوب نیستا 

دلم میخواد گریه کنم اما گریمم نمیاد 

هوووم. بگیر یه روضه رو گوش کن. مثه چی گریه میکنی 

گروه قرمز❤️وزن فعلی:80☹️❤️هدف اول:70🙂❤️هدف دوم:60😮❤️هدف سوم :50❤️😂😂قد:157❤️❤️مشوق من؟ :@s_army(عاشقتم)😐💔😂تنها دلیل زندگی کردنم، کم کردنه وزنمه. بزودی خاله هام بهم میگن تو از ما لاغر تر شدی. به امید اون  رووووز. با تاپیک بامدادخمار😂💔😎
رفیق چرا خو ببین اگر نمیخوای در موردش حرف بزنی خودت بشین باخودت بگو این منو ناراحت کرده باخودت بشین ...

الان دوساله ک اینجوریم  شاید برای اینک دوساله با مادرم درارتباط نیستم الانم حاملم 

الان دوساله ک اینجوریم  شاید برای اینک دوساله با مادرم درارتباط نیستم الانم حاملم

وای رفیق خوب مامان جونی به خاطر بچت اینطور نباش من نمیدونم چرا بامادرتون درارتباط نیستین اما اگر خودتون صلاح بدونین میرین پیش ایشون ولی الآن برا نی نیت خوب نیستا  

وای رفیق خوب مامان جونی به خاطر بچت اینطور نباش من نمیدونم چرا بامادرتون درارتباط نیستین اما اگر خود ...

ی دونه دخترم دارم برای اینک ناراحت نشه گریم نمیکنم ک نبینه  هی خودمو با دخترم مشغول میکنم هی واس خودم توی خونه کار میکنم حتی اگ خونه تمیزباشه بازم الکی تمیزش میکنم ک حالم خوب بشه اما نمیشه