2777
2789
عنوان

گوشی

| مشاهده متن کامل بحث + 134 بازدید | 20 پست

ببخشید برام عجیبه شماها با آیفون چیکار میکنید که اینقدر گوشی های دیگه براتون سطح پایین هست غیر از اینترنت و عکس 🥴🥴 مثلا چیزی هک میکنید که اینقدر مهمه.😕

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
تقریبا 8تومن گرفتی دیگه درسته؟ آیفون 7 نمیدونم چرا زورم میاد آیفون 10داشتم الان مدل پایینشو بگیرم ...

خخخخخ منم قبلا ایفون ایکس داشتم داداشم برام هدیه اورده بود رجیسترش نکردم دیگه نشد رجیسترش کنم گفتن دیگه کار نمیکنه تو ایران ب دردت نمیخوره به یه عراقی فروختمش بعد سامسونگ دستم بود اصن یه حالی بود اصلا باهاش کار نمیکردم.ولی بنظرم پول سر ایفون بدی بهتره هم مقاومه هم دیر خراب میشه نسبت به بقیه برندها

امیدوارم گوشی دلخواهتو بخری و باهاش هی تاپیک بزنی و پست بزاری😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قیمتش در چه حد گلم

از 13تا19هس 64گیگ اینا 

بعدم میدونی ک کلا ایفون قیمتارو کشیدع بالا 

7پلاسم واقن خداس

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

ببخشید برام عجیبه شماها با آیفون چیکار میکنید که اینقدر گوشی های دیگه براتون سطح پایین هست غیر از ای ...

همه سیستمش همه چیش بالاتر از بقیه گوشیاس 

آخه گذشته از اون من کلا آیفون استفاده کردم چن ساله عادت کردم

Kendin istediğin gibi yaşa👼
خخخخخ منم قبلا ایفون ایکس داشتم داداشم برام هدیه اورده بود رجیسترش نکردم دیگه نشد رجیسترش کنم گفتن د ...

😂😂😂 مرسی

اگه بخوام دلخواهمو بگیرم که باید آیفون 11بگیرم اینبار😂😂😂

Kendin istediğin gibi yaşa👼